עוד בוקר בא...

לורן29

New member
אולי שמישהו יסביר לי למה אני אפטית?

למה אני מתה לעוף מפה, כשהשוק חרא? בא לי להעיף בוקסים לכל העולם מרוב קריז

goldyboy

New member
לא רק את ככה

גמני מת לעוף מהמקום שבו אני נמצא (שונא את העבודה שלי), חוצמזה שהיא רק עושה את מצב הגב שלי יותר גרוע ואם אמשיך ככה בסופו של דבר לא אוכל ללכת ישר
. אז אנ ימחפש משו יותר טוב (כמו כולם) וברגע שאני מוצא - עף החוצה בלי להגיד שלום אפילו. ולגבי בוקסים - אני דווקא מעדיף לתת בעיטות לפנים. יום טוב לכולם
גולדי

Alfa156 GTA

New member
כנ"ל רק שונה.

אני לעומתך מת על העבודה שלי, כל יום אני קם עם חיוך לעבודה (לא חשוב איזה משמרת) וכיף לי להרגיש שבגילי אני בין הבכירים בחברה, אבל יש בעיה, החברה דיי בצרות וקיצצו לי לפני חצי שנה מהמשכורת ואני לא רואה שיפור באופק, וחבל כי אני לא מכיר הרבה אנשים כמוני שמתים על העבודה שלהם,אבל אין מה לעשות MONEY TALKS, וכך שאחרי שאני ימצא משהו (בשלבים כרגע) אני לא יעוף משם מהר - אלא יציב לבוס אולטימטום...כי חבל לי לוותר על זה, אבל אכן, המצב לא קל בכלל. אבל כמו שאמרתי Money Talks האלפא

nescafe

New member
לא כאן ../images/Emo4.gif

כשהבוס ימות או כשאני אמות. מה שיבוא קודם... לפחות יש אינטרטנט

nescafe

New member
ז"א..

it's only me & my boss
כך שהוא צריך אותי בכל מצב צבירה
אני מניחה שיהיה מאוווווווד קשה לגרום לו לפטר אותי... מה גם שהוא מת עלי
טוב מה אני בוכה..יש מסכנים ממני :)

../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

יהיה בסדר,טבעם של בעלי עסקים,הוא לפטר את עובדיהם ברגעים של קיצוץ. על כן,אין כמו להיות בעל עסק עצמאי !!!! קחי יוזמה ותבני לך עסק משלך !!! תהיי המנכ"לית,הנשיאה והביג בוסית. הכי טוב לא ?! וגם תרוויחי ים של כסף (כן בטח,בארץ שלנו)... בקיצר,כל דבר קורה לטובה ואם גורלך מקנה לך זכות הפיטורין מעבודתך,משמע,יש משהו בגו' בעתיד. (מישהו כאן בכלל מאמין בגורל או משהו כזה שמכתיב את העתיד ?!
אני לא...) קבלי
ואם חברי הפורום יבצעו את המגבית אני אהיה מוכן להתחלק איתך ב50%...כדי שגם את תוכלי לישון עד מאוחר ולא לדאוג יותר מידי...אני בטוח שפוסי מאוד תשמח לבוא לישון איתך... אני כבר יודע מי תבוא לישון איתי...

לורן29

New member
תודה נשמה../images/Emo13.gif

למרות כל מיני משפטים שסתרו משפטים אחרים אני יודעת שהכל בא מאהבה

תראי ! תשמעי ! תביני !!!

משעמם לי בעבודה עכשיו והחלטתי להציק למישהו...נראה לי שאני יודע למי להציק עכשיו... בפלאפון !!!! (ועוד אני מתפלא על החשבונות האלה...)

למעלה