עוד בדיחה...

מיכל31

New member
עוד בדיחה...

When I went to lunch today, I noticed an old lady near a park >>bench >> sobbing her eyes out. I stopped and asked her what was wrong. >> >> She said, "I have a 22 year old husband at home. >> >> He makes love to me every >> morning and then gets up and makes me pancakes, >> sausage, fresh fruit and freshly ground coffee." >> >> I said, "Well, then why are you crying?" >> >> She said, "He makes me homemade soup for lunch and my >> >> favorite brownies and then makes love to me for half the >>afternoon". >> >> I said, "Well, why are you crying?" She said, "For dinner he >>makes me a >> gourmet meal with wine and my favorite dessert and then makes >> love to me until 2:00 a.m. >> >> I said, "Well, why in the world would you be crying?" >> >> >> >> >> >> >> >> She said, "I can´t remember where I live!" >>

sahr12

New member
קחי עוד בדיחה מיכלי........

יושבים עשרים חבר´ה ליד המדורה של טאקי....... לפתע שואל פנטום... כמה זמן לדעתכם אפשר לעשות סקס רצוף?????? שעתיים וחצי!!!!!!!!! עונה אופטי....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........

להתעצבן מסער?...

מיכל יקירה, אם יש מישהו שיש קונצנזוס לגבי הנחמדות שלו, זה סער! הוא באמת מצחיק ובראש טוב. <סער זה יעלה לך 250 $>

מיכל31

New member
טוב אם את אומרת ...

אני עדיין חדשה ומשתדלת להכיר את הנפשות הפועלות. תודה לך על הטיפ.....ה!

sahr12

New member
עיצבנתי אותך פעם??????

תהיי בקומזיץ אני אכין לך תפו"א ספיישל בתור התנצלות.... ואני אחתוך לך אותו....יפה ....דק,דק..... נכנס כורדי לחנות של פיצה.....שואל אותו המוכר לחתוך ל4 או ל8 משולשים????? ל4!!! עונה הכורדי .....אני לא אצליח לאכול 8 חתיכות..... חחחחחחחחחחחחחחחחחח.......

sahr12

New member
קשה לי להתחייב לתקופה ארוכה...

חחחחחחח......תשאלי את פורטיטו....:) למה את לא באה??? בעלך קנאי או מה???חחחחחח

למעלה