עוד ארבעה ימים

liat1953

New member
עוד ארבעה ימים

-07.08 אתה צריך להיות בן 28 לא תהיה,תישאר צעיר לנצח... איך יתכן?????? לעולם לא אבין זאת. קשה,מאד קשה לחיות עם החלל שהותרת. מתגעגעת אליך מיום ליום יותר ויותר.

לונה..

New member
../images/Emo4.gif

../images/Emo24.gifליאתי יקרה

22.08 יומולדת שני בלי רפולי היה אמור לחגוג 21 שנים אני עדיין מופתעת מזה שהוא לא אתנו מופתעת המומה וכואבת מחבקת אותך

liat1953

New member
פנינוש../images/Emo140.gif

כל כך מבינה אותך... כן,אי אפשר לקלוט, אי אפשר להבין, אי אפשר להאמין, לא ניתן להפנים, בלתי סביר לחלוטין ... שילדנו לא עימנו ...לעד... מחבקת אותך איתך ,כל הזמן בשמחה וגם בעצב בצחוק ובדמע...

zionb

New member
יום הולדת

1.9 אלירן בני היה צריך להיות בן 24 ולא יהיה הוא ישאר צעיר לנצח בגיל 21 איך יתכן ??? את שואלת המציאות חזקה מאיתנו אנו חיים נושמים והם לא אבל צריך להיות חזקים בשביל אלו שנותרו בחיים וסובלים מחיסרון של בנך את צודקת לעולם לא נבין ןמיום ליום קשה יותר . את אותם מילים נוכל לכתוב בדיוק בשנה הבאה ובעוד שנתיים וכן הלאה.

liat1953

New member
נכון

חייבים למרות הכאב והקושי והחוסר להמשיך הלאה... אי אפשר לעצור את הרכבת...יש עוד שתלויים בי ומסתכלים עלי מהצד ובוחנים איך אני ממשיכה הלאה...והם אלה שכה חשובים לי ונותנים לי את הכוח להמשיך הלאה...למרות הכאב העצום. אכן כבר לעולם לא יהיה קל יותר. ציון,מזמן לא ראיתי אותך כאן...מה שלומך איש יקר?

zionb

New member
יום הולדת

ליאת אני חשבתי עלייך לא מעט היום איך את עוברת את יום ההולדת , כמה זה קשה "לחגוג" והוא לא איתך יש הרבה שאלות ותהיות אנו ההורים חושבים עליהם ולא תמיד יכולים לחלק זאת עם האחרים מצד שני אני מעריץ אותך מאין הכוחות לכתוב ועוד להציע עזרה ביום כזה בהנצחות יישר כוח ציון

liat1953

New member
תודה

תודה שחשבת עלי... כן זה מן הימים הקשים בשנה,מעבר לקושי היומיומי. הנצחה מאד חשובה לי,עוד לא עשיתי כמעט כלום כי לא מצאתי את הכוחות לכך... תוכניות יש לי...הדבר היחיד שעשיתי הוא פתחתי בלוג לזכרו של ניר.. ובאשר לתת...אני חושבת שנתינה נותנת כוח לנותן אף יותר מאשר למקבל. מוסיפה קישור לבלוג

למעלה