עוד אקטואליה

עוד אקטואליה

מה אתם אומרים על הפינוי של תפוח מערב שמתנהל עכשיו
על זה ששברו את קירות בית הכנסת, על זה שזרקו מישהו מגג בית הכנסת, על זה שפצעו 6 אנשים ולקם איבדו את ההכרה קשות, על זה שחייל ירא באויר אש חיה

אני אגיב

ב"ה סלקום היו חיבים לעדכן אותי שבדקות אלה מתנהל פינוי ב"מכללת כהנא" וכוחות הביטחון מתעמתים עם עשרותמתנחלים בעת הפינוי...

../images/Emo26.gifנצל"ש!!!../images/Emo36.gif

סופסוף סיימתי!!!!!!!!!!!!! אני כ"כ שמחה שכבר סיימתי עם זה...... עד סוף המחצית אין שום מבחנים!!!!!!!!!! במיוחד לא בלשון.......... תודה מקרב הגרב.. לכ מי שעזר לי!!!! עודד אותי!!!! וכו'....
המשך יום נפלא!!!!!

lali37

New member
סבבה לך ומקווה שהלך טוב...

וסליחה מראש אם תפגעי, אבל זה ממש לא מתאים ולא שייך, יש פה הרבה שרשורי אוף שאפשר לנצל"ש ולא צריך לנצל"ש אחד רציני...

תודה!!!!

ובקשר לזה שיש אופים.... ת'אמת במקרה הזה ממש לא ח'פת לי!!!! מצטערת........ תודה בכולופן!!!!!!!

tamarhp

New member
עוד נצלו"ש ../images/Emo36.gif

שמישהו יגיד להנהלת הפורומים להחליף את הפרסומת בצד....

דעתי בנושא...

בס"ד אני לא יכול להצדיק ארת מעשיהם של החיילים והשוטרים אך אני לא יכול להצדיק את מעשיהם של המתנחלים. כל פעם שיש פינוי יש את אותו סיפור של עימות מילולי שנגרר לעימות פיזי חריף. למה זה צריך להיות כל פעם? חשוב וחובה להפגין ולהראות את הקושי של ויתור על חלק מארץ ישראל אבל לא צריך להגיע לקטע של מכות... על המתנחלים אשמה כבדה לא פחות מאשר אותו שוטר שזורק משהו מגג בניין.

../images/Emo26.gif

רב המתנחלים בדרך כלל לא מרביצים, מי שמרביץ הם הכהניסטים המופרעים
האחוז של המתנחלים המרביצים בפינויים הוא מתחת ל-40% (בהפגנה הזאת היה יותר כי זה היה איזור של כהניסטים)

כולם חשוב

ב"ה אין לי שומדבר נגד התנחלויות מישהו אמר לי שזה נשמע כאילו אני מתנגדת למתנחלים והתחלויות ! אני לא !!!!!!!!!! אני תומכת בארץ ישראל השלמה!!! ישראל לא תתקפל

Tzabi111

New member
../images/Emo123.gif

מישהו??????. אין לשטן הזה שם?????. -עבדכם הנאמן-

../images/Emo6.gif צבי יש לך שם יפה ו...

ב"ה ננסה בדרך שטיפת המוח צבי - אתה לא שטן *100000000000000000000000000000000000000000 נא לחזור ולומר את זה כל בוקר 100000000000000000000000000000000 פעמים אולי זה יעבוד

למעלה