עוד אנסין

עוד אנסין

Britney Pukes, Then Makes Out With Justin The New York Post reports *NSYNC star Justin Timberlake and on-again galpal Britney Spears shared a tender kiss early Tuesday, right after Spears blew chunks in the ladies room at Joseph´s Cafe in Hollywood following the American Music Awards. "You could hear her in the stall," says a source. "Then she came out and cleaned up in front of the mirror. She was a little tipsy, but she wasn´t drunk. Then she left the bathroom, where Justin was waiting outside, and she held his hand as they walked through the bar. They were kissing and holding hands. They were definitely together." Read

Azar Azar

New member
אתה גם לא מבין אנגלית כמותי?

כי אני ואנגלית לא ממש באותו שורה אז מי שמבין שיסביר גם לי

i4britney

New member
לא !

תראה אני ממש לא חושב שזה אנסין , אם כי זאת יכולה להיות עוד אחת מהתעמולות של הצהובונים השקרניים , כבר דנו על זה אגב , אך יש מלא אתרים שרשמו את זה ומביניהם , אתר שנחשב לאתר אמין www.news-israel.net אמיתי או לא ? זה נראה כבר עוד כמה זמן....

Azar Azar

New member
רגע תסביר לי מה כתוב לא הבנתי כלום

חוץ שבריטני וג´סטין יצאו החוצה או משהו לא יודע

i4britney

New member
אז ככה....

עדיף שתיכנס לאתר Www.news-israel.net ותלחץ על הקישור של בריטני וגסטין , שם מפורט הכל!

למי שלא הבין - האוקספורד הגיע

בריטני הקיאה, ואז התמזמזה עם ג´סטין. ה"ניו יורק פוסט" מדווח שכוכב *אן סינק ג´סטין טימברלייק ובריטני ספירס החליפו נשיקה לוהטת ביום שלישי, בדיוק אחרי שבריטני הקיאה בשירותי הנשים ב"קפה ג´וסף" בהוליווד, אחרי טקס פרסי המוסיקה האמריקאית. "יכולת לשמוע אותה בתא (של השירותים)" אומר המקור. "אח"כ היא יצאה והסתדרה מול המראה. היא היתה קצת שתויה, אבל לא שיכורה. היא יצאה מהשירותים, ג´סטין חיכה לה בחוץ, היא אחזה לו ביד ושניהם הלכו ביחד לבר. הם התנשקו והחזיקו ידיים. הן היו לחלוטים ביחד". אויי.. אני אוהב את האנסינים האלו!!
אבל אל תעשו את זה קבוע!!
בקשר למה שכתוב.. אני כבר לא יודע במה לא להאמין!
יש כל כך הבה סיפורים ושמועות..

למעלה