עוד אנימציה

זה מן

משחק מכות אחד על אחד שכל מיני מעריציםי עושים אתה מכין כמו תוכנה שבפנים אתה מכניס כל מיני רקעים ולוחמים, יש הרבה מאוד גרסאות שונות לכל הדמויות זה מאוד כיף כל מיני מהלכים ודברים, ואפילו יש גרסה אחת של גוקו שאתה יכול להפוך ל-סופר סאייאן

Son Gohan

New member
.....

פעם באתרים שנתתי היה אפשר להוריד משחקים שכבר שמו בהם דמויות וזירות קרב וכל מה שצריך עכשיו רוב האתרים כבר הלינקים מתים וקשה למצא אבל עכשיו עשיתי חיפוש בקזהה למילה mugen בקטגוריה Everything ומצאתי קובץ בגודל 125 מגה שנקרא Z-fighters vs. the world(MUGEN) אני עכשיו מוריד ונראה איך זה יהיה אני מניח

Prophet

New member
יש לי- זה אדיר !!! ראב פירוט בקליק

יש בזה ה-מ-ו-ן דמויות... יש בזה את כל דרגון בול זי, ג´י טי ואי אף יש שם את רדיץ ונאפה... את זארבון... את ברולי סופר סאייאן 5 ו-6 ועוד ה-מ-ו-ן דמויות מדרגון בול זי... חוץ מזה יש גם את סופרמן וכמה גיבורי על, מורטל קומבט, סדרה לא מוכרת, כמה רובוטים מיוחדים, משהו בסיבות ה-100 דמויות פלוס... מבחר ע-נ-ק-י ! ולרוב הדמויות יש משהו בסביבות ה-15 תרגילים סה"כ.. ממליץ מאוד !

Prophet

New member
יש כזה דבר AF אבל זה לא סדרה..

זה משהו ששני מעריצים המציעו, זה מעין שמועה שיש הוכחות של כמה תמונות וקוראים לזה z-fighters vs. the world

LINKIN PARK!!!

New member
בסדר...

אבל זאת לא סדרה, זה בסך הכל שני מעריצים שניסו לעבוד על כולם...

KKANY

New member
שאלה??????

האם המשחק BID FOR POWER למחשב הוא משחק 1-1 למה אני מחפש 1-1

אתה יכול

לשחק נגד המחשב שבו אתה בוחר כמה שחקני מחשב יש ואתה יכול לשחק ברשת עם אנשים אחרים

KKANY

New member
אקיצר אני

יכול אחד על אחד עם מישהו או נגד המחשב(האם זה עם אמולטור)

לא

אתה צריך קוויק 3 ארינה ואז להוריד את המשחק, ולהוריד איזה קובץ שחכתי איך קוראים לו שיאפשר לך להשתמש במודים(modes) על קוויק 3 ארינה כי זה בעצם מוד לזה גם יצא מוד של DBZ ל- half life קוראים לו Earth´s Special Forces(ESF) אז יש שתיים

KKANY

New member
לפי

מה שהבנתי זה משחק הרפתקאות כזה שאתה צריך להסתובב לללכת מכות עם אנשים אבל אני רוצה אשכרה 1-1

אוהד222

New member
|פיקורו../images/Emo153.gif

התמונה קולית אתה מניאק

Light woman

New member
יחי פיקולו~!

ואתה לא צריך לקלל אותו כי אתה לא חתיך עם לב זהב כמוהו....

למעלה