עוד אנטישמיות..

עידן9000

New member
עוד אנטישמיות..

איזה מפגרת שהתאמנו אחד ליד השני ואז היא קראה לי JEW וזה התפתח

XxXFireBoyXxX

New member
גם לי זה קרה ../images/Emo7.gif

אבל זה קרה לי במשחק אחר, ילד אחד בגלל ששאלתי אם הוא לאגר אז הוא התחיל לקלל, שהמדינה הורגת מאות ישלדים ושאנחנו הבנים של השטן ועוד.... והמשיך לקלל ולהגיד דברים על הארץ. אבל רק בדבר אחד הסכמתי שהוא אמר "olemrt sux" אה והוא אמר לי שהצבא שלנו הורג אנשים חסרי פשע והם לא עושים כלום להתנגד שאנחנו גונבים להם שטחים והוא אומר שהוא רוצה שלום -_-" אבל מה אני קשור WTF?

nuweva

New member
אנטישמיות

אני במהלך החודש האחרון נתקלתי בשחקן בשם ithrowc0cks שמפרסם במגפון לכלהסרברים קללות והערות אנטישמיות על יהודים. במספר הזדמנויות דיווחתי ושלחתי תמונות עם ההערות הגזעניות שלו אבל כלום לא נעשה...... שבוע שעבר רוב הGUILD שלי DEFAMED אותו אבל זה עדיין לא גרם לי להרגיש יותר טוב. דברים כאלו גורמים לי לא לרצות לשחק מייפל.

Koki Girl1

New member
איזה אנשים רעים../images/Emo10.gif

לי לא יצא לראות אנטישמים כל מי שאמרתי לו שאני מישראל אמר מגניב

the man 123456

New member
סה"כ אנטישמיות חשבתי שכבר התרגלתם

זה מוכר וידוע שישראלים שנואים במשחקיי רשת, לא צריך להתרגש מזה סה"כ ילד\ילדה קטן\ה שלא יודעים מהחיים שלהם אין מה לעשות בחיים אז הם מנסם לקבל צומי בכוח.... חוץ מזה כל הקטע עם המלחמה בלבנון והפרסום הדפוק שקיבלנו מזה הרבה אנשים עכשיו מוצאים סיבות טובות לשנוא ישראלים אז אין מה להתרגש זה לא משהו חדש ואין מה לקחת ללב...

Shaby Sababy

New member
ובכ"ז

לא נראה לי שאפשר להקל ראש בעניין ולהגיד " סה"כ אנטשמיות " ..

ToryMaster

New member
תכל'ס גם

וזה לא שהקהילה הישראלית במייפל טורחת לתת להם סיבות לחשוב אחרת.

Shaby Sababy

New member
עדיין זה לא אומר שאפשר לעשות הכללות

מה שכן, רוב הישראלים במייפל פשוט מתנהגים מזעזע :X

ToryMaster

New member
לא, ברור שלא

אבל הגיע הזמן שיהודים בכלל וישראלים בפרט יפסיקו להסתובב בכל העולם ולבכות כמה הם מסכנים כי כולם שונאים אותם, כי העם הזה עושה מספיק בשביל שתהיה הצדקה למה שחשובים עליו.

MoonGirl13

New member
כן, גם לי. ../images/Emo13.gif

(ובלי כל כך קשר, אתמול יצא לי לכתוב משהו בעברית, ואז מישהו אמר שאנחנו כותבים בisraelie.
)

באמבוק

New member
רוב האנשים ../images/Emo42.gif

שאני פוגשת, במיוחד בפיקיו לודי, ישראלים. ואם הם לא, הם אומרים שזה מגניב ומתעניינים מאוד ואומרים שישראל שולטת וכ'ו וזה אכן נותן הרגשה נעימה.. אבל למשל בפיקיו קרנינג אנשים הסתובבו בבלוקן בכל הצ'אנלים וצעקו בגרמנית Jews sux! Hitler .. משהו בגרמנית וחלק מהאנשים אמרו "כןןן" והצטרפו וחלק ישראלים קיללו בעברית וחלק טענו דברים אחרים.. זה היה ממש מעליב.. בקרוב אני קונה קאש ואני אקנה מלאמלא מגאפונים ואעצור את התופעה.

roni93

New member
גם אצלי

פעם היה לי פיקיו שרק אחד לא מישראל... וכול פעם ששואלים אותי מאיפה אני אומר ישראל והם עונים cool וגם אני עונה על המיקום שלהם...

שו שו? אצלנו זה שאווה. XD../images/Emo118.gif

שו האדה => שא וואדה XDD לול. הומור של בית ספרנו >_> להתעלם. לאפשב = לעשות F7 לאפשש = לעשות F6 וכו' [זה לא ממש עובד עם האחרים, מניסיון XD]

למעלה