עוד אכזבה...

~maayan~

New member
עוד אכזבה...

אז ככה היה לי יזיז לכל מי שלא יודע זה קשר בלי מחוביות ובמשך הזמן התאהבתי בו.. והכל הלך בינינו מצויין אז אמרתי לו את מה שאני מרגישה רק שלצערי הרגש לא היה הדדי הוא רצה אותי בשביל סיפוק והתאכזבתי מהתשובה שלו... חבר שלו סיפר לי שהוא בקשר עם מישהי עכשיו ו...אני בבאסה!! אני ישמח לקבל תגובות ממכם... מעיין

*rinat*

New member
תעברי הלאה

מעיין מה עיניינים ביגלל שאנחנו חברות ככה שאני יודעת את הסיפור יותר לעומק וכבר אמרתי לך כל מה שיכלתי להגיד לך אבל שוב אני מחזקת את דברי אין מה לעשות אחותי תמשיכי הלאה הוא לא שווה שניה מהמחשבה עליו אם תשבי בבית ותתמוססי בזכרונות אז רק יכאיב לך ולא יעזור צאי תבלי תהני ותדעי תמיד שאת ילדה זהב שמגיע לך יותר אוהבת ביי

אורחת!

New member
שאין ציפיות אין אכזבות....

היי מעיין שנכנסת למערכת יחסים כזו היית צריכה לקחת בחשבון שדבר כזה יקרה מה שנשאר לך זה להמשיך הלאה ויש לי עצה בשבילך אל תיכנסי למערכות יחסים כאלה המיטה היא לא דרך ליצור קשר עם גבר היא קיימת בשביל לקרב ולחזק את הקשר אבל בהחלט לא ליצור אותו ...בהצלחה

ערן 2

New member
תראי....

הבנאדם ניצל אותך ולדעתי את צריכה לשכוח ממנו ולעבור הלאה... ביי

~מעיין~

New member
תגובה לערן2

זה לא קל לשכוח כשמאוהבים אני יותר מדי אוהבת אותו בשביל לשכוח למרות שהבנאדם הזה פגע בי מעל ומעבר בגלל הניצול שלו אני מודעת לכל המצב אבל אני מניחה שאתה יודע שאהבה זה הרגש שהכי קשה להפסיק.. תודה על התגובה בכל אופן

גלאית

New member
מאוד מבינה..

אוף איתם, הגברים האלה! רק מתוך תחושת צורך אומר לך שרק הזמן יכול לעזור כאן.. למרות שאני בעצמי יודעת כמה זה קשה למחוק רגשות וכמה זה לא יעזור שאומר.

למעלה