עוד אכזבה

hip hop soul

New member
עוד אכזבה

חשבתי שאולי היום אני אכיר בנות רציניות.היתה פגישה וסתם. בנות בנות 18 ו-19 שמתנהגות כמו בנות 16.אך,מה אפשר לעשות? איפה כל הבנות שמחפשות אהבה? כל התפקידים התחלפו והבן כאן היה רציני והבנות חיפשו... מתי היא כבר תגיע? לא הבנתם מה רציתי לומר?לא נורא.פשוט הייתי חייב לאמר את זה למישהו ואין עכשיו מישהו שאני יכול לדבר איתו

GALI02

New member
אני אגיד לך איפה הבנות שמחפשות אהבה

יושבות בבית ותוהות איפה הבנים האלו שמחפשים...

ronen1981

New member
אחי הינה הגות מה נשים רוצות.

זה נכתב בעבר עלידי וזה מובא כעת למענך. כן כן זה לא גימיק ולמעשה דברי גילי בעבר הם חיזוק למה שהבנתי.(שווה שיש הרבה ידידות שמשתפות אותך בשיחותיהן ומחשבותיהן ונוסף לכך נסיון חיי...) אז מה הן רוצות.... . . . . . . . . . . . את רונן
. טוב ברצינות לא סתם רשמתי בעבר: "וכל כמה זמן בחור נחמד ומתחשב ורגיש מספר איך בחורה התעוללה בו ורוצה להשתנות להיות "מניק" יותר כי זה מה שכנראה ה"מין הנשי" רוצה להבנתו (****פה הוא טועה אגב בהסקה שלו ואפשר להרחיב פה בנושא*****)." אז נרחיב... נשים ככלל (על מזוכסטיות יוצאות דופן לא נדבר) לא רוצות באמת גברים מניקים ולראיה כמות הנשים המלינות על הגברים המניקים וה@&*# ובוכות בגללם וכמות הנשים המבוגרות ובוגרות יותר (סביבות גיל ה30) שהיו מתות למצוא את ה"ניס מן" להקים עימו תא משפחתי . הקיצר הנשים בוכות והגברים הנחמדים והרגישים בוכים מה לעזעזל קורה פה?!?!?!?!?... הינה סדר לבלאגן שמתיחס לנשים הצעירות יותר (לרוב מדובר בנשים בסביבת שנות ה20 לחייהן,אילו שמבשלות תדיסה מבלי להתכון לכך שחברותיהן המבוגרות אוכלות אחר כך...) . אז כך זה לא סוד שנשים ככלל בשיכבת הגיל המדוברת בכל זאת הרבה יותר אמוציונליות בהחלטותיהן לגבי בן זוגם . (לא פעם נשמע המשפט מהאישה הצעירה שאומרת אני לא יודעת בעצמי מה אני רוצה באמת....) כעת בעצם מה קורה פה ,אם יורשה לי לחלק את הכניסה למערכת יחסים לשני שלבים הראשון בו ה"מניק" לכאורה מועדף והשני בו הנייס גאי מועדף (בשלב הזה לרוב המניק אחרי שכיכב בשלב הראשון וזיין תבחורה יגרום לה לבכות ולהשאר לבד עם עוגמת נפש ושוב פעם לבד...) אם נדבר מתאפורית מדובר פה פשוט בסיטואציה של דירה ודלת כניסה ל"מניק" "יש" את הכישורים לפתוח את הדלת לדירה אבל הוא מהר רוצה ללכת ולפתוח דלת אחרת ואין לו ענין אמיתי לשהות ולגור בה ול"נייס מן" את הכישורים לתחזק את הדירה ומעוניין בלשהות בה וה"דירה" מעונית בשהיה שלו,הבעיה שה"נייס מן" מתקשה בלפתוח את דלת הכניס ולהיכנס לדירה.(יצא ממש צולע אני יודע אבל אני מקווה שהרעיון הובן.) אז מה בעצם יש ב"מניק" שגורם לו לככב בשלב הראשון אצל מרבית הנשים. 1)מיסטורין,גורם לריגוש "פריל" ופרפרים בבטן אצל הבחורה,גורם לבת במידה מסוימת להיות גם קצת הרודפת (לא רק הנרדפת) דבר שמונע ממנה לקחת אותו כמובן מאליו וגורם לה לחשוב עליו הרבה במשך היום.... מקסים ו"מכשף" מדליק ולמעשה גורם לה להתאהב בו.......שכן היא למעשה עדיין לא בדיוק מכירה אותו והראש שלה משלים את החסר לבחירתה...(אנחנו אנשי הרשת יודעים כמה קל להידלק ואף להתאהב במישהו שם וכמה מתאכזבים אנו לרוב כשפוגשים בו באמת.) (זוכרים מה שאמרתי "אמוציונליות בהחלטותיהן " ועל זה בדיוק הוא משחק בין אם הוא מודע לכך או לא..) כעת מה קורה בשלב השני (והפרדוקס הוא שהשלב הזה מבחינת משכו הוא העיקר בקשר ולכן לכאורה נדמה שיש עדיפות ל"ניס מן" אבל מה לעשות למרות שלפתוח את הדלת לוקח שניות ושוהיים בדירה כמינימום שעות אם לא יודעים לפתוח תדלת לא יכולים בדירה לשהות) בשלב הזה האישה יותר מחפסת את האינטמיות (הן בתקשורת מילולית שחשובה להן מאוד מאוד והן מינית) את הרומנטיקה את המגע את התקשורת והביחד והחשוב מאוד הביטחון בקשר ובזוגיות (משהו שהנייס גיי אוכל בו בלי מלח את ה"מניק".) וכד...הם למעשה רוצות לראות שהגבר שהם מאוהבות בו באמת ה"אביר על הסוס הלבן" שלהן..... הם רוצות מידי פעם גם לצאת החוצה מחדר השינה לבלות עם החבר שלהן וכולי....... הקיצר נראה לי שהובן הסוגיה. אז מה בעצם על ה"ניס מן" לעשות ,להיות מניאק הוא יכול אבל אז הוא למעשה לדעתי מפסיד מכך הרבה ולמעשה מאבד את עצמו .... מה שכן הוא יכול לעשות זה פשוט לשלב הראשון לאמץ לעצמו כמה מהנוהגים של ה"מניק" רק בכדי שיוכל להגיע לשלב השני... ומה זה אומר זה אומר למשל לא לצלצל לבחורה מליון פעמים ביום כל יום ,לא להביא לה פרח לדייט הראשון והשני למרות שהוא היה רוצה (ובעיניו זה נראה כדבר חיובי ונחמד לעשותו,אז זהו שלא! ) לא לחדול לבלות אם חבריו בגללה וכד ....ולהישאר נייס מן עד שתמצא זאת שמתאימה לו. אז קחו ו תרגישו טוב ותאמינו בעצמכם ותראו איך שבסוף הכל לכם\\ן יסתדר. שלכם רונן.

hip hop soul

New member
אני אסביר את עצמי יותר טוב

יצאתי ל-Double Date עם שתי בנות.הבנות התחילו איתי לפני שבועיים (זה ממש מעלה את הביטחון).בקיצור,אחת התקשרה אליי שבוע שעבר והציעה שניפגש. מהשיחה איתה הבנתי שהיא לא מתאימה לי (דיברה איתי על כל מיני דברים סוטים,אני לא ארחיב).אז חשבתי שאולי החברה השנייה יותר נחמדה.הסתבר שביציאה שלנו,שבמקום שבילינו חיכו להן בנות כדי לטפל בהם (מסתברר שיצאתי עם ערסיות).בסוף הפגישה הסתיימה (תודה לאל)והן התנצלו.אבל הבנתי שזה לא זה.איך אפשר להיות בקשר עם בת שמציעה לך אחרי 5 דקות שיחה בטלפון מפגשים מיניים מכל מיני סוגים. העניין שזה לא מה שאני מחפש,כי אם זה היה מה שאני מחפש לא הייתה לי בעיה איתן. העניין הוא למצוא אחת שתתאים ולא לקפוץ על אחת שמעוניין בך פתאום. אז ממשיכים לחפש...

Crossface

New member
אולי זה מה אתה צריך אחי חובב הכושים

סקס מזדמן נראה לי שזה מה שהן חיפשו אז למה לא?

hip hop soul

New member
Well...

אני לא צריך את זה כל כך עכשיו,אני לא יכול להסביר למה (לא להתחיל הגיע למסקנות מוזרות,שהוא חתוך או משהו כזה...).הן היו בנות ממש מוזרות שנראה לי שאם אני יכנס לקשר אם אחת מהן,אני לא יצליח לצאת מזה.הם אפילו יום אחד ביקרו בבית שלי סתם ככה,בלי הזמנה או משהו כזה. תגיד לי שזה לא דפוק?

Crossface

New member
די דפוק...

ואני לא התכוונתי שתקפוץ על כל מה שבא תשמור על הסטנדרטים שלך ואל תנסה לפתח קשר אולי זה יקרה, אבל אל תכנס לזה כשאתה יודע שאתה רוצה מערכת יחסים כנס לזה בלי שום התחיבות רגשית כרגע ואם יקרא משהו....סבבה אני אומר את זה, כי זה מה שאני מתכוון לעשות אם יבוא, יבוא לא יבוא, לא יבוא אני לא רודף אחרי זה (עשיתי כבר את הטעות הזאת)

Grandmaster KC

New member
לא הבנתי מה "די דפוק..."

כל אחת שמעוניינת במין, אני צריך לקפוץ עליה?? זה דפוק!!! האמת שאני לא רציתי אותה מההתחלה,אלא את חברה שלה.גיליתי שגם היא מסובבת בראש.אולי הם עבדו אליי והם לא בנות 19,בגלל שהם לא ממש התנהגו לגיל. הבנתי חלק ממנה שאמרת.אני לא פשוט מחפש מין זמין (שוב,לא יכול להרחיב למה,תנסה להבין).גם לא כל בת שמוצאת חן בעיניי אני בונה עליה לשנים. פשוט אני מעדיף והתרגלתי להיות עם בת זוג ולא בחיפוש התמידי אחרי מין.

Crossface

New member
אחי, אם לא שמת לב, אני הסכמתי איתך

אתה לא צריך לקפוץ על כל אחת וזה מה שכתבתי מה "די דפוק"? זה היה אמור להיות "דיי דפוק" ולא "די דפוק" אופס, קורה בכל אופן שאתה שאלת אם זה לא דפוק ואני אמרתי, שכן, דיי דפוק

hip hop soul

New member
אוקיי,אז תתחשב שזה היה

ב-5 לפנות בוקר.לפחות אני יודע שכל זה מאחוריי. ויהיה טוב...

ronen1981

New member
שאני יבין היתה לך הזדמנות ל...

אורגיה ואתה ויתרתה עליה ????????? תגיד אתה בסדר?????.

GALI02

New member
רונן!אני קוראת אותך לסדר!

מה קרה לך????? אורגייה??????? מגעיל לדעתי... טוב נו אבל מה אני מבינה...

ronen1981

New member
שו מגעיל?

כל עוד מדובר בגבר יחידי (הלואי אני) וכמה נשים מה רע?!?! הרי אין טוב מכך.

hip hop soul

New member
תשמע,זה לא מתאים לי

אני יודע,אמרו לי שזו הפנטזיה של כל גבר,אבל לא שלי. What can i say?

GALI02

New member
אז יש עוד כמה אנשים שחושבים כמוני

כבר דאגתי...

למעלה