עוד אחת..

הילית111

New member
עוד אחת..

פחד לא רציונלי ממקקים ערב טוב לכולם מאז ומתמיד אני פוחדת מג'וקים. הבעיה שאני אמא צעירה לתינוקי מקסים בן חמישה חודשים עוד מעט מה שאומר לקום בלילה לפחות פעם אחת ולעיתים נדירות למזלי להיתקל בגוק מה שמחריף את הבעיה היא העובדה כי בן זוגי עובד עד מאוחר בלילה ואני הרבה לבד עם בני וגם כשהוא נמצא וישן קצת לא נעים להעיר אותו כשהוא חוזר מאוחר עיף מהעבודה להעיר אותו לגוק זה די מעצבן אותו. בקיצור ממש עסק ביש . אני יודעת שהפחד לא רציונלי כי הגוק קטן ואני גדולה ממנו כמובן אבל הגוקים יותר מגעילים אותו מאשר מפחידים . לא יודעת מה עושים אני אוסיף כי אני מקפידה על ניקיון תמיד ובמיוחד בקיץ מקפידה לא להשאיר פרור בכיור או בשיש אבל בכל זאת. איך אפשר להרוג גוק מרחוק אולי בצורה בטוחה אם היה לי איזה זרנוק מים ארוך שיכולתי לכוון על הגוק עד שבעלי יאסוף את הגוויה בקיצור זה ממש בעיה עד רמה של חרדה ממש מפחדת שחלילה יהיה גוק בחדר התינוק ואני צריכה להוציא אותו מהמיטה אשמח לתובנות ועצות תודה מראש ומקווה שהשאלה לא מגוחכת זה פחד אמיתי ותיעוב כלפי היצורים האלו

dedikilcool

New member
תשובה ממקום אחר

אולי פשוט תשני עם התינוק יחד באותה מטה? האמת זה הכי נוח. לא צריך לקום בלילה יותר מידי וקל מאד לעשות הכל כיוון שהתינוק קרוב והכל זמין. הבת שלי בת שנתיים ושלושה חודשים עוד מעט והיא עדיין איתנו במיטה. (אין מה לדאוג הילדים לא ישארו שם לנצח. הבן שלי החליט לפרוש בגיל שלוש היום הוא בן 7 וישן במיטה שלו על אף שלפעמים הוא מבצע גיחות. שהיה לו בסבבה).

תאירU4

New member
אתמול בערב היה לנו צרצר

נכון שזה לא ג'וק, אבל הם פחות או יותר באותו הגודל ומרעישים הרבה יותר. והבעל כמובן כבר ישן ככה שלא היהת ברירה אלא לתפקד. תפסתי את השואב אבק ופשוט שאבתי אותו, ואז גם היה לנו שקט וגם לא פחדנו לדרוך עליו בטעות בלילה.

herayon2

New member
מבינה מאוד את הפחד והגועל....

הי הילית! עיצת קסם אין לי בשבילך, רק יכולה לספר שלפני כמה לילות נתקלתי בגוק ענקי והרגתי אותו לגמרי לבדי בעזרת כפכף. נראה לי שלהתחיל להשפריץ מים באמצע הלילה זה קצת סיפור (שלא לדבר על הבלאגן שזה יעשה - וחוץ מזה מה תעשי עם בנך בזמן שאת משפריצה מים?...). מאחלת לך לילות שקטים ונטולי ג'וקים

חבר משק

New member
מה עם הדברה?

חשבת להזמין הדברה? לנו היתה בעיה כזו והזמנו מדביר. בא, השפריץ ואחרי 6 שעות אפשר לחזור. נכון שאם ילד קטן זה בעיה לצאת מהבית הרבה זמן אבל אולי יש לך מישהו להתאפסן אצלו לשעות הללו? האחריות לג'וקים היא לשנה ואצלנו מאז שקט מלבד גוויה אחת שהיינו צריכים לפנות. שיהיה בהצלחה :)

9910

New member
לנו יש מדבירה

גיבורה מאוד. בעקבות ההודעה, אחד הג'וקים החליט לבדוק את המוכנות שלנו לדעתי הוא ברח מהצרחות :)

barrry

New member
בשביל מה ש לך בעל??? תעירי אותו

ולמה לא לרסס את יכולה לשים ליד המיטה איזה נעל או עיתון שאם תתקלי בג'וק אז תתני לו בראש. אישתי קראה לי פעם מהעבודה שאבוא הביתה להרוג ג'וק
מזל שעבדתי אז במרחק הליכה מהבית

למעלה