עוד אחת …

• פותח הנושא orki
  • פורסם בתאריך

orki

New member
עוד אחת …../images/Emo4.gif

אני גם שוקלת לעזוב את הארץ ובבעלותי דרכון בריטי. הבעיה היא שאני יודעת שהמחיה בלונדון מאוד יקרה . לכן אני רוצה לברר בנוגע למקומות מחוץ ללונדון: מה המחירים של השכרת דירות ,איפה מומלץ לגור (מוכנה לשקול גם מחוץ לאנגליה ),האם יש חברות כ"א שניתן לפנות אליהם וכו´. אשמח לשמוע גם מאנשים שנמצאים באותו מצב כמוני.
תודה אורקי

Mariguella

New member
איפה זול יותר לחיות

באירופה כמעט בכל מקום חוץ מלונדון (קופנהאגן יקרה יותר). במיוחד מומלצות אמסטרדם, וברלין. גם דאבלין, שבה מדברים אנגלית, זולה יותר מלונדון. אם את בכל זאת מעוניינת באיים הבריטיים, אז כל מקום מחוץ ללונדון יהיה זול יותר - אבל מה הסיכויים שלך למצוא שם עבודה?

orki

New member
מה בנוגע לערים באנגליה כגון

לידס ,מנצסטר ..., האם ידוע לך על חברות כ"א שניתן לפנות אליהם? תודה שוב

נועהלה19

New member
היי

היי לך orki! יש לך אפשרות לגור בלונדון כל מיני הוסטלים וישנן דירות להשכרה עם שותפים במחירים סבירים . בגלל שיש לךךך דרכון בריטי לא תהיה לך בעייה למצוא עבודה ישנם עיתונים עם מודעות דרושים . העבודות הן בעלות שכר טוב (תלוי בעבודה כמובן) . לגבי כח אדם אני אלל יכולה לתת לךך תשובה מכיוון שאני ממש לא יודעת את יכולה לברר דרך השגרירות אולי אפילו יוכלו לעזור לך דרך הטלפון. מקוה שעזרתי לך קצת נועה

נ י ר ה

New member
גם אנחנו רוצים לונדון

אנו בשלב הבירורים והחיפושים ישנם אזורים בלונדון שאינן בתוך העיר עצמה וזולים יותר אשמח לעדכן אותך בהמשך.

Le Parisien

New member
לונדון

לונדון היא עיר מאד יקרה אך מי שעובד בה מרויח שכר נאה. ברשותך דרכון בריטי שהוא דבר שלא יסולא בפז ומציאת עבודה (אם את בעלת מקצוע נחשק) עשויה להיות מלאכה קלה למדיי. בהצלחה.

Le Parisien

New member
אפשר להתחיל לחפש ב...

http://www.manpower.co.uk/default.asp http://www.londonjobsguide.co.uk/ למקצועות וסקטורים רבים יש אתרים המיוחדים להם כך שכדאי לבדוק ספציפית.

נ י ר ה

New member
מה עם זכויות בלונדון דרך נישואים?

לבעלי יש אזרחות צרפתית , האם זה מקנה לי זכות לעבוד באופן חוקי כמו כל אזרח EU?

Le Parisien

New member
איני מומחה לעניין אך...

אני סבור שעלייך להסדיר קודם כל את הניירות בצרפת להם את זכאית עקב נישואייך ורק אח"כ תוכלי להנות מהחוק האירופי.

למעלה