עוד אחת שאוהבת

עוד אחת שאוהבת

שלום לכולם.. במקרה הגעתי לכאן..קראתי כל מיני דברים...נגעתם לי במקום מאד רגיש , במיוחד "אחת שאוהבת2" ו "הלוחש לסוסות"......גם אני מהמתייסרים...מתיסרת מאהבה...יש לי הכל אבל מרגישה שאין לי כלום... אני עוד אחת שאוהבת....

שמים1

New member
ברוכה הבאה עוד אחת שאוהבת ../images/Emo23.gif

אמא שלי תמיד אומרת שלכל דבר יש היום תרופה , אבל ללב שבור , לב כואב , לב מתייסר אין. ואני מניחה שאת התשובות לליבך את יודעת בתוך תוכך , מה נכון לך לעשות . לבנתיים יכולה להציע לך
לברך אותך בברוכה הבאה אלינו ובשבת שלום
.

וואו , מהר..

יווו זה נחמד, איזו תגובה מהירה... ממש ממש תודה... אולי פה תהיה לי אפשרות להגיד דברים שאני לא מעזה... שאלה: טיך זה שההודעה נכנסה לכאן? כמעט לא מצאתי אותה..חח

שמים1

New member
כל שרשור שנפתח ההודעה שלך יורדת

למטה , חפשי תמיד על כל הדף את ההודעה , ברגע שאת עונה היא עולה לראשית הדף. כאן את יכולה לאמר כל מה שיש לך ב -
..... אולי תקבלי גם עיצה טובה או שתיים , ובכל מקרה תרגישי טוב ששיתפת.

ברוכה הבאה......./images/Emo140.gif

אוףףףףףףףף כמה שאהבה יכולה לייסר... משתתפת איתך עם המוןןןן חיבוקים לעידוד...

ברוכה הבאה עוד אחת../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

כאן זה המקום ...להתייסר או לאהוב...לשתף או כל דבר אחר

אני נגעתי?

מצטער שאת מתייסרת מאהבה כל כך מרגיש אותך ביסורייך אשרייך שיש לך הכל אני מרגיש שאין דבר מלבד זכרון מיוחד וקצר ממנה לא נראה לי שהגעת לכאן במקרה הכל חלק מהקוסמוס (אמרה לי פעם מכשפה מקסימה) ברוכה הבאה נשמה תועה

אלמרה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא לוחש אבל מדבר חלש... שבת שלום, וסופ"ש רגוע בשאנטי...

כמו בלדה נתן יונתן

אני מתנחם בשירים ---------------- אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב ואם שירים אהבת רק שכתובים באבן בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר הוא כנראה אהב אותי, האיש הזה.

טליה1233

New member
ברוכה הבאה עוד אחת ../images/Emo24.gif

שתהיה לך שבת קלה ולפרוק מהלב מקל על הכאב מנסיון..

בואי שבי אתנו כאן עוד אחת שאוהבת

אהבה נשלטת זה לא נתון לרצונך אל תתיסרי פשוט אהבי ליאור

למעלה