עוד אחד שמחפש המלצה

gabimaor

New member
עוד אחד שמחפש המלצה

שלום לכולם. אני ככל הנראה ארכוש נייד בזמן הקרוב והייתי שמח להתייעץ איתכם. צרכים עיקריים הם צרכיים בסיסיים כמו אופיס,אינטרנט אבל גם קצת תוכנות מעט יותר כבדות כמו מטלב ועוד כמה תוכנות הנדסאיות (לא מאוד כבדות,יצא לי לעבוד על R40 של IBM שעבד איתן ממש טוב ללא שום קושי), ואולי מעט משחקים (לא עתירי גרפיקה). התקציב הוא בערך 5500 ש"ח.אני רוצה לפחות 512DDR ואולי אפילו אוסיף כמה שקלים עבור 1 ג'יגה אם אבין שזה משמעותי כמו בנייחים. HD של לפחות 60 אפילו עדיף 80 וכמובן יכולות אלחוטיות. האם יש סיכוי למצוא משהו מתאים בתקציב שרשמתי? אם לא כמה חסר? בנוסף,הם יש סיכוי למצוא מכשיר בתקציב הזה שיש לו כרטיס מסך שלא משתמש בזיכרון של המחשב?האם זה מייקר מאוד? האם זה משפיע בהרבה על הביצועים? תודה רבה

salam9

New member
יש לך סיכוי מעולה אפילו

בענייני הכרטיס מסך, במידה ואתה משדרג לג'יגה, ההשפעה על הביצועים תהיה מזערית עד אפסית. לא מורגשת כלל. כ. מסך שלא משתמש בזיכרון המחשב מייקר אבל במעט מאד. אגב, אם היית עם הr40 למה שלא תמשיך את המסורת ותקח r50? תוכל למצוא משהו נהדר בתקציב שלך...

gabimaor

New member
ה R40

לא היה שלי רק יצא לי לעבוד עליו מספר שבועות. OK,הבנתי שהדרישות שלי ראיליסטיות.האם מישהו יכול להמליץ על מחשבי מסוימים? יצא לי לראות נייד של LG והוא השאיר רושם מאוד טוב. האם זו באמת חברה מומלצת בניידים?

gabimaor

New member
מה הסיבה

שאתם ממליצים על סימנס דווקא? האם LG לא נחשבים טובים?

תראה...

LG נחשבים לטובים. אבל לי אין נסיון איתם. לעומת זאת אני בעליו הגאה של הדגם שהמלצתי לך. לצרכים שלך הוא מספיק בהחלט. תוכל לקרוא את חוות דעתי פה.

gabimaor

New member
סבבה

האם יש עוד רעיונות? האם יש אתר שיכול להציג לי את כל המפרטים של חברה מסוימת או דגם מסוים? פשוט בחלק מאתרי החברות אין פירוט טוב.

יאיר B

New member
בכל אתרי החברות תמצא את כל

המפרטים של המחשבים שלה. לדעתי אתרי החברות הרבה יותר אמינים מאתרי מכירות.

gabimaor

New member
באתר של LG לא מצאתי פירוט

ניסיתי גם דרך קישורי הפורום והדף אינו זמין.

gabimaor

New member
לזה גם אני הגעתי

אבל אם תיכנסו לדוגמא ל LE50 תראו שאין פירוט על כל התצורות שהוא יכול לבוא.

zary11

New member
לי יצא

לראות את ה LG בפעולה והוא היה מעולה.מהיר,יפה ומאוד נוח.

למעלה