עוד אחד חדש...

ויליאם

New member
סליחה אבל...

השם שלך לא נראה לי כ``כ מתאים ז``א גם השם שלי לא יהודי כ``כ אבל בעל אוב? תחשוב על זה ואני ממש לא בא להעליב אל תעלב,בבקשה טוב? תודה ואיך שכחתי?! מזל``ט!!!!!!!!להצתרפותך לפורום תהנה ובהצלחה באהבה ויליאם

בעל אוב

New member
הופה...

שלום גם לך ויליאם האוהב. אחלה קבלת פנים הבאת... טוב לענינינו, כנראה שאם בחרתי שם זה יש לי סיבות מספיק טובות לכך. אל תדאג, זהו לא שמי האמיתי וגם לא שם שאעניק לבני, אך בתור כינוי לפורום הוא נראה לי מספיק כשר. וחוץ מזה אם כל הכבוד, ויליאם היקר, לא ממש מזיז לי אם השם שלי נראה לך או לא. תחשוב על זה ואני ממש לא בא להעליב אל תעלב,בבקשה טוב? ... No hard feelings... אוב.

כפיתוש

New member
בעל אוב

ב``ה נכון ששינכם- גם אתה וגם ויליאם התבטאתם בדיוק באותו משפט (אני מרשה לעצמי להיות נאיבית ולחשוב שלא העתקת את זה מויליאם) אבל אצלך זה נכתב בציניות. תחשוב על זה... כפיתוש (לא מתכוונת לפגוע, רק להעיר, מקווה שתקבל, ויהיה אחלה אם תתנצל. ואני לא אגיד לך מה לעשות כמובן.) שוב סליחה שאני סתם נתקעת במה שלא קשור אלי. כפית.

בעל אוב

New member
התנצלות כנה

כפיתוש, ויליאם וכל השאר. קבלו נא התנצלותי הכנה. (בכל זאת, יום ראשון שלי...) אוב.

ויליאם

New member
איי אתה...

ההתנצלות לא הייתה אמורה להיות בשבילי?! מה קרה היום לאנשים גם להתנצל לא יודעים? ואם לא שמת לב ברכתי אותך כ``כ לרגל הכנסך לפורום אמרתי בהצלחה מזל טוב

טרמפיסט

New member
שמאל ימין שמאל

אני רואה בך עמית למקצוע הקשה - המבקר הציני של הפורום. אני משוכנע שנוכל לשלב כוחות ולבקר במרץ ובציניות מתאימה את הפורום הקטן שלנו. אבל לא חבל להתחיל ברגל שמאל? שלך ושל כולם, טרמפ`

למעלה