על מה אתה מדבר ? אולי טעית בשרשור  
D dgamim New member 1/5/15 #21 תיכתובת = Mesari ימין או שמאל מי מסכים איתי שמסרים כנראה משחק אותה, פעם ימין פעם שמאל ויש לו כנראה עוד ניקים
תיכתובת = Mesari ימין או שמאל מי מסכים איתי שמסרים כנראה משחק אותה, פעם ימין פעם שמאל ויש לו כנראה עוד ניקים
Mesarim Member 1/5/15 #25 חשבתי שאני ימנון אז בשביל מה אני צריך ניק ימנוני ? אתה סותר את עצמך שפירא, מחמל נפשי      
חשבתי שאני ימנון אז בשביל מה אני צריך ניק ימנוני ? אתה סותר את עצמך שפירא, מחמל נפשי      
R ronschap New member 1/5/15 #17 מעניין שרק את זה מצאת לגנות לא את הזבל האחר שנשפך שם באופן שיטתי על כל מתנגד לביביבלוף
Mesarim Member 1/5/15 #18 אני מגנה אנשים תבוניים שמדברים שטויות אינני מתייחס לכל מיני Zמבושים וגלובליסטים זה למטה מהכבוד שלי  
אני מגנה אנשים תבוניים שמדברים שטויות אינני מתייחס לכל מיני Zמבושים וגלובליסטים זה למטה מהכבוד שלי  
כ כל מילה אמת New member 2/5/15 #29 לא ברור מי תבוני ומי לא תבוני אבל מי שלמד השכלה כללית של גיאוגרפיה , היסטוריה , מתמטיקה , כימיה , ביולוגיה ולמרות זאת הוא בעל דיעות מנוגדות למה שלמד הוא "חמור משכיל" .
לא ברור מי תבוני ומי לא תבוני אבל מי שלמד השכלה כללית של גיאוגרפיה , היסטוריה , מתמטיקה , כימיה , ביולוגיה ולמרות זאת הוא בעל דיעות מנוגדות למה שלמד הוא "חמור משכיל" .
R ronschap New member 2/5/15 #30 שזה מאוד מתאים למצבך לפחות בביולוגיה שבה איןלך מושג למרות היומרה שלך
כ כל מילה אמת New member 2/5/15 #32 אני יודע מעט מאד ביולוגיה . אבל אני מכיר ומבין מה זה "מוטאציה" וגם "ברירה טבעית" והאופן שבו שני אלה פועלים . חוות דעתך עלי ממש לא משפיעה . הניסיון שלך להעליב אותי מעיד על אישיותך ולא על אישיותי .
אני יודע מעט מאד ביולוגיה . אבל אני מכיר ומבין מה זה "מוטאציה" וגם "ברירה טבעית" והאופן שבו שני אלה פועלים . חוות דעתך עלי ממש לא משפיעה . הניסיון שלך להעליב אותי מעיד על אישיותך ולא על אישיותי .
כ כל מילה אמת New member 2/5/15 #28 כאן בפורום משבשים את שמו של נתניהו לרעה . כאן בפורום גולשים מכנים את נתניהו בשמות גנאי ועלבות , כמעט כל יום . אפילא אתה ממש כעת מבנה את נתניהו בכינוי גנאי . לכן יפות לך דמעות התנין .
כאן בפורום משבשים את שמו של נתניהו לרעה . כאן בפורום גולשים מכנים את נתניהו בשמות גנאי ועלבות , כמעט כל יום . אפילא אתה ממש כעת מבנה את נתניהו בכינוי גנאי . לכן יפות לך דמעות התנין .
R ronschap New member 2/5/15 #31 אני מכנה אותו ביביבלוף כאשר זה קשור לשקרים שהוא והלקקנים שלו מפיצים .אתם כותבים הודעו שלמות שרק כוללות גידופים וקללות מעבר לזאץ שהוא עצמו גידף אותי וחבריי כדטען שאנו לא יהודים בוגדים וכן הלאה
אני מכנה אותו ביביבלוף כאשר זה קשור לשקרים שהוא והלקקנים שלו מפיצים .אתם כותבים הודעו שלמות שרק כוללות גידופים וקללות מעבר לזאץ שהוא עצמו גידף אותי וחבריי כדטען שאנו לא יהודים בוגדים וכן הלאה