עודפי עור!!

nony4

New member
עודפי עור!!

לא יודעת איפה להתחיל!! 53.5 ק"ג ב - 9 חודשים זו הצלחה גדולה נכון שהדרך עוד ארוכה אך הזרועות שלי ממש נפולות.. המאמן שלי טוען שאין מה לעשות מבחינת ספורט אלא ניתוח יציל את המצב!!! לא רוצה לחכות עד לסיום התהליך. יש המלצות??? לחכות / לעשות עכשיו? מי הרופאים המתמחים בתחום??? תודה על העזרה

חמ סה

New member
מה ז"א " לא רוצה לחכות" ?

סליחה כן, אבל את רק בהתחלה...אפילו לא שנה ! ואני צופה לך עוד ירידה משמעותית עד שתהיי לפחות "בת שנה וחצי". אחרי זה את צריכה להתייצב על השמקל (=חצי שנה לפחות עם עליה /ירידה שבין 1-2 ק"ג) ורק בתקופה הזו, של ההתייצבות (!) להתחיל לברר לגבי פלסטיקה באשר היא. לפני כן : 1. אין מצב שוועדה כלשהי תאשר לך 2. חבל על ניתוח במצב שאת עוד יורדת / שהמשקל לא מתייצב כי הניתוח יהיה לא אפקטיבי (מה זה שווה להוריד עודפי עור תוך כדי ירידה ? אח"כ יהיה צורך בתיקון. תיקון=ניתוח. ניתוח=הרדמה. נראה לך להעביר את עצמך את כל הפרוצדורה הלא חיננית הזו כמה פעמים רק בגלל ש"אין לך סבלנות לחכות" ?) אני אישית שנתיי וחצי אחרי. את פלג הגוף התחתון עשיתי אחרי שנתיים פחות חודשיים. כעת (בחודש הבא) מסיימת את המסע ע"י פלסטיקת לפלג הגוף העליון. מיוצבת כבר שנה על המשקל (סטיה 1-2 ק"ג לפה או לשם, תלוי מה מזג האויר...) והגוף שלי מוכן מבחינת כל הפרמטרים הדרושים (ויטמינים, המוגלובין ושאר ירקות). מבינה את מצבך (ירידה היסטרית אבל עודפי העור מעיבים עליה כי הכל "מידלדל") ובכ"ז - תמתיני בסבלנות. זה ישתלם לך.

nony4

New member
ההגיון והרגש לא חברים טובים שלי!!!

אבל כמו שכתבת והשקעת בכתיבה.. אין ספק שצריך לחכות בסבלנות זה יישתלם לי בטוח!! תודה על הכל

חמסה

שמחה לשמוע שאת עוברת מתיחת עור האם השגת את זה דרך קופת חולים? כלומר ללא תשלום? ספרי על מה שעבר עליך עם הניתוח הראשון בפלג הגוף התחתון האם זה מאד כואב? האם היית צריכה ללבוש חליפת לחץ?

haya505

New member
מאדאם מחיה מישפחת המטובעים

גם אני רוצה לדעת על נתוכי מתיחת עור תספרי הכל מהתחלה בפירטי פרטים נורא מעניין כי גם אני צריכה בכול הגוף

חמ סה

New member
תשובות ...

את הניתוח הקודם המשולב השגתי דרך וועדה של קופח מכבי. מתיחת בטן וירכיים. אם הייתי מתנתחת בציבורי זה לא היה עולה לי שקל. בחרתי במסלול חצי פרטי בו אני קובעת מיהו המנתח ומהו התאריך שאני רוצה להתנתח בו. שילמתי רק שכר מנתח - עשרות אלפי ש"ח אשפוז , עלות חדר ניתוח וכו' - היה ע"ח הקופה. הפעם זה יעלה לי, כי לא קיבלתי אישור וועדה, למרבה הצער והכעס... דווקא יכלו לאשר כי יש בהחלט צורך אבל אין הצדקה רפואית לדעתם ולכן בקשתי נדחתה. אז אני הולכת על מסלול פרטי. הרבה כסף. עבר עליי המון, אני צריכה מוזה לשחזר הכל-בגדול לא היה פשוט, בגלל שזה היה משולב.כואב, כן. תפרים חלקם נמסים וחלקם מהודקים עם סיכות בבטן ולכל אורך הירכיים (מהמפשעה עד הברך), חליפת לחץ, נקזים, הורדת המוגלובין/ברזל, זיהום ואשפוז ארוך. אמצא את הזמן לבדוק את מיקום ההודעה שכתבתי בזמנו בנושא. יש להתכונן פיזית ונפשית לקראת הניתוחים הללו לא פשוט בכלל, גם בהתמודדות אחרי. בהצלחה.

haya505

New member
לחמסה מיה משפחת המטובעים

תגדי כמה עלו לך הניתוחים שעשית האמת שאני הגעתי למישקל הרצוי עוד לא עברה שנה אבל אני מתעניינת לדעת במה מדובר ואצל מי עשית

שמחה37

New member
בטח לחכות

את עוד יורדת חבל על הכסף וחבל על הסבל לעשות את זה תוך כדי ירידה בינתיים תהני מפרות ההרזיה את כל השאר תתקני אח"כ וכל הכבוד על הירידה שמחה

למעלה