עודפי עור בגב

רוייקו

New member
עודפי עור בגב

פרופ' שפיר שאלה נוספת שלי להשלמת הפזל עברתי הסרת עודפי עור במותניים לפני חצי שנה והתוצאה היתה דרמטית מבחינת ההשיג בעיצוב צללית הגוף. ממש שינוי מרחיק לכת. לפני קצת פחות מחודש עברתי מתיחת הבטן. גם פה היו הרבה עודפי עור וקצת חששתי בימים הראשונים שמא הטבור ינמק אבל הכל בסדר. הרקמות ממשיכות לרקום וזה מתחיל להראות טוב. עכשיו נותרו המון עודפי עור בגב התחתון.. מה שניקרא גב-עכוז. מאוד מכוערת גם הצלקת שמוקמה גבוה, בשליש התחתון של הגב אמנם אבל איך שלא אעשה זה תמיד ישאר מחוץ למכנס. כמו שאני מבין צלקות בגב הן תמיד יהיו מכוערות כי יש שם עור עבה.. אבל מה מנסיונך עשוי לשפר אותן ? אני אמור לעבור תיקון בגב בעוד חודש. האם, לדעתך, יש משהו שכדאי לעשות ? הוא כבר עשה תיקון אחד והפעם התעקשתי על תפרים פנימיים (שלא כמו בפעם הראשונה שעשה תפרים חיצוניים ונישארו לי צלקות מכוערות של פסי רכבת) הוא ינסה להוריד מעט את הצלקת כשיכרות עודפי עור נוספים (זה חלק מהתיקון שהוא אמר שיעשה כי עדיין נותר חוסר סימטריה ושפיץ. מה שגם מפריע זה הנימלול, חוסר התחושה. אני מגרד כי מגרד לי בגב ובמותניים ואין הטבה, אין תחושה. האם ניתחת גברים באיזור המותניים או הגב ?

הסרת עודפי עור בגב

שלום רוייקו הותיק כאן בעיקר במתן תשובות. לשאלתך: לא ביצעתי כריתה של עודפי עור בגב וזה לדעתי נתוח נדיר למדי. הצלקות תמיד צהנה מכוערות, לא כל כך בגלל שהעור עבה , אלא כי העור שם נמתח בעת תנועה, כיפוף, וכו'. לכן אכן כדאי לתפור בתפרים עמידים עמוקים ולא בעור עצמו, וזה עדיין לא ימנע התרחבות הצלקות. בהצחלה

רוייקו

New member
עודפי העור בגב היו קודם אך נותרו

בולטות לאחר הסרת עודפי העור שעברתי בשני שלבים במותניים ואחר כך בבטן. הגב עכוז ממש מכוער ובלי צורה. אפשר לתפוס ביד כמות גדולה של עודפי עור עבה במיוחד (האם זה גם עודפי שומן או גם רקמות תת עוריות כי לא ניתן להחזיק רק עור ביד כשתופסים) וזה גם בולט מהמכנס כשאני לובש מכנסיים הדוקות. בכל אופן מדובר בכמות גדולה של עור. לא הייתי נוגע בגב אילולא כבר ישנה צלקת שמתחברת בגב אחת לשניה מניתוח להסרת העור במותניים שעברתי לפני חצי שנה (סיפרתי לך כבר) ועל הצלקת הזו אין לי בעיה לעבור הסרת עודפי העור במסגרת תיקון שמגיע לי חינם. מפתיע שאתה זוכר אותי...
ושוב תודה

למעלה