עודף משקל וסקס

BABELICIOUS

New member
הממ.... זה מעניין....

כלומר, בתור שמנמנה myself אני מרגישה יותר סקסית עם בגדים או אפילו בכתונת סקסית מאשר עירומה לגמרי. לא אוהבת להביט בצמיגים שלי, בייחוד בבטן שלי. לא אוהבת את הבטן המשתפלת שלי ומנסה להסתיר אותה אבל חוץ מזה זה לא פוגע בסקס שלי עם בן זוגי.

זה לא צריך להפריע לך...

אם הוא יוצא איתך סימן שלא מפריע לו שום דבר וזה אומר שאת צריכה להיות הכי פתוחה וגם בקטע המיני ואל תראי לו שאת מתביישת או משהו כי זה הכי מבאס את הגבר מניסיון....=) בהצלחה...=)

אותי אישית זה ממש עוצר

אומנם בחודשיים האחרונים הורדתי 13 קילו אבל עדיין אני לא רואה את עצמי במצב אינטימי עם מישהו כמו שאני נראית
. למרות שברור לי שלבחור זה לא ממש יפריע עדיין אני איפשהו נגעלת מעצמי ופשוט לא מסוגלת....

לא מפריע בכלל ואולי קצת

תלוי בביטחון ובאהבה שלך לגוף שלך. לא חושבת שהעובדה שאני בעלת עודף משקל אי פעם מנעה ממני להנות בתחומים כאלה, רק הביטחון העצמי שלי הפריע בעיקר אז נסכם את זה במשפט ונגיד שכול עוד את מתרכזת בבאמת להנות ולא בלחשוב איך הגוף שלך ניראה בזמנים כאלה מצפה לך הרבה כיף
. מבחינת הפרטנר? כול עוד הוא לא שמוק שמעיר הערות על המשקל שלך באופן קבוע (שאם זה ככה, ואני משערת שלא, הייתי ממליצה לזרוק אותו לאלף עזאזל) והוא בחור אוהב שאוהב את המראה שלך והכי חשוב אוהב אותך הוא יסתדר 100%. אבל אם את שואלת אם זה יפריע, האמת? יש כמה בנים שאני מכירה שמסוגלים להגיד שעדיף מישהי רזה בעיקר בגלל יתרונות "ספורטיביים" למיניהם אבל לדעתי? אם בחורה מתכוונת לעשות מזה אולמפידה של כול מני קפיצות סלטות ופוזות של נערות גומי איפה בדיוק הכיף בזה? את רוצה אימון? לכי לחדר כושר אל תעשי סקס, תודה לאל יש מספיק דרכים נוחות ונקיות יותר לעשות כושר שכוללות לבוש. בקיצור לא חושבת שזה הבדל כזה גדול, ולדעתי אם הבחור אוהב אותך באמת לא חושבת שלחקות שחקניות פורנו זה מה שיגרום לו הנאה ממך, פשוט תני לו להוביל, ואם גם הוא חסר נסיון פשוט תלכו לפי מה שעושה לכם טוב, תלמדו כבר בדרך

למעלה