עודף משקל וסקס

שירית20

New member
עודף משקל וסקס

לאחרונה הכרתי בחור נחמד ואנו יוצאים כבר כמה חודשים. עד כה לא היה לי נסיון מיני. אני עודפת משקל. שאלתי את עצמי עד כמה זה עלול להפריע ליחסי מין. אשמח על תגובות בנושא.

lizush

New member
לא זוכרת.. ../images/Emo122.gif

וברצינות... לי אישית יש תיאוריה הפוכה למה שאת אומרת.. אני חושבת שולי יש מצב שאדם שמן נהנה יותר מאוכל מאדם רזה. במצב כזה, לדעתי, כמות הסרוטנין גבוה יותר מהממוצע, כלומר - כמות החומר הכימי במוח שמשדר הנאה וסיפוק הוא מלכתחילה ברמה יותר גבוהה מאדם רזה, כי כל הזמן הגוף שואף לסיפוק. מכיוון שיש לשמנמן יותר ויותר סיפוקים בחיי היום יום, קשה לו להגיע לסיפוק כמו לאדם הרזה.. לפי התיאוריה הזאת, לאדם שמן לא מספיקה הנאה "ממוצעת", כי המוח מבקש בעצם יותר להנות מהממוצע כדי שירגיש סיפוק מכמות הסרוטנין שבמוחו. אם אני אתן השוואה לנאמר - קחי אדם שמעשן חמש סיגריות ביום לעומת אדם שמעשן שתי קופסאות ביום. אם הראשון יעשן סיגריה אחת - זה יספק אותו לזמן מסיים, אך אם השני (שמעשן שתי קופסאות) יעשן סיגריה אחת זה יספק אותו לפרק זמן קצר ביותר (והגוף ידרוש יותר כמות ניקוטין כדי לשחרר במוח את כמות הסרוטנין הדרושה כדי שאדם יחוש "סיפוק"). לפי התיאוריה הזאת, אצל אנשים שמנים הרף של הסיפוק הוא יותר גבוה מאנשים רזים ואולי בגלל זה אומרים ששמנות נהנות יותר...
מתי עברתי מהצד של העושים לצד של המדברים??? לא תקין....

מ ח י י ך

New member
לא. נקודה.

עשיתי סקס שהייתי עוד 50 קילו. עשיתי סקס אתמול בבוקר. אין שום הבדל. מה שחשוב בסקס זה מה שאת מרגישה לבן הזוג. וזהו. :)

עופר 123

New member
זה לא יפריע...

אבל כנראה שיהיה לכם יותר כיף
. ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת
עופר

לא מפריע בכלל

כי ביננו לא כולנו נערות גומי
אל תפחדי תעיזי לאהוב ולהתנסות ב
נפלא שיהווה לך ביטחון וכיף. הבחור שאיתך אוהב אותך בגלל מה שאת ולא בגלל ביצוע מסויים יתרה מכך כשיש אהבה הסקס הופך לחיבור נהדר.

bulb

New member
אכן מקרה חמור. קבעתי לך תור

ליום ראשון בשעה 10:00. נא לא לבוא בלבוש צנוע. אה כן ,לא מפריע למרות שיש סיכוי יותר גדול לקבל קילה אם מנסים להניף את עלמת החן בלהט האירוע. מצד שני ,הריפוד בהחלט נעים ,במיוחד בהשוואה לשק עצמות דוקרות.

שרית יקרה,

אין שום קשר בין עודף משקל וסקס. שנם אנשים אומרים שלקיים יחסי מין עם אישה שמנה זה אפילו יותר מהנה ומענג מאשר עם אישה רזה. אני אומרת שאם יש בינכם אהבה וכימיה טובה אז תניל לרגש שלך להוביל ותהני מיזה כי ההתמסרות הזאת לאהוב שלך צריכה להיות רק מהלב ומאהבה עצומה. תהני מתוקה מהקשר הזה ומאחלת לשניכם הנאה אחת מהשני והפוך
ברוכה הבאה לפורום הכי עגול ברשת

שירית20

New member
תודה לך

תודה על העידוד. אין לי בעית דימוי עצמי. החששות בקטע הטכני.

דעתי ..

שלא מפריע אבל זה בתנאי שאת אוהבת את עצמך ומקבלת את עצמך כמו שאת ומר בחור שאיתך אוהב אותך כמו שאת במידה ואת לא מקבלת או אוהבת את עצמי את לא תרגישי בנוח להיות עם גבר במצב אינטימי

polegra

New member
סקס מתחיל בראש

ומכאן נובע האם יפריע או לא כשהתחלתי לצאת עם הפולני שלי ניסיתי כמה שטויות אבל לסקס ממשלא הגעתי כשחלק מזה זה הפחד של איך אפשר לעשות סקס עם שמנה כמוני? (הייתי אז מעל 200 קילו מתברר) אני זוכרת שיום לפני שהחלטתי שאיתו אני רוצה לעשות את זה עלו לי מלא מחשבות בראש כמו איך הוא יגיב לגוף השמן שלי? האם הוא ימשך אלי? הוא לא ירתע מכל השומן הרוטט? איך הוא יצליח לחדור עם כל השומן שעוטף אותי? איך הוא יטפס מעל לבטן הענקית? ועוד מחשבות כמו איך הראש שלו.......אספקת החמצן...ולא אוסיף :) בתכלס מרוב שהתביישתי לבשתי חולצה רוב האקט (שהיה מ-ד-ה-י-ם!!! היה בינינו חיבור שלא יאמן) וגם בחודשים לאחר מכן לבשתי חולצה או שמתי סדין על עצמי אני זוכרת את החרדה מהפעם הראשונה להיות למעלה... שאני לא אמחץ אותו שאני לא אהיה כבדה מידי אבל גם זה התברר כסתם משהו שהכנסתי לעצמי לראש כשלמדתי להיות משוחררת יותר להרגיש בנוח עם הגוף שלי על שומניו וקפליו על הרכות שבו על הרטט של החלקים הנפולים להתרגש מאור דולק שבוא רואים את כל הפרטים ךהתמכר למגע היד שלו חום הגוף הריח בלי שברקע תתרוצץ לי המחשבה של....יווו כמה אני שמנה רק אז השומן הפסיק להפריע לי לחיי המין אני בחורה מאוד גמישה ולכן נראה לי שאת רוב התנוחות כבר בדקתי (טוב נוץץלהרים אותי ולהדביק לקיר במקלחת הוא לא יכול...אז מה???) ברקע שרואים במין משהו טבעי וזורם חיבור בין בני זוג והנאה ומשלבים את זה בקבלת הגוף שלנו..ממש כמו קבלת הגוף של בין זוגנו ובפתיחות מחשבתית השמיים הם הגבול גם למי שאיתנו אין גוף של אל יווני עם אופי רגיש ועניים מבינות אז מה??? אנחנו נמשך אליהם פחות? לא ברגע שאנחנו נוציא את השומן מהמשוואה נשאר רק להנות...וכמה שיותר :) בהצלחה טלי

bulb

New member
אצלי זה מתחיל קצת יותר למטה

את הבעיה של ההרמה במקלחת אפשר לפתור בקלות

אני ממש מזדהה עם מה שכתבת

אבל עדיין, היישום, המעבר מן המחשבה והכוונה אל הביצוע והמעה מאוד קשה לי לפעמים. אני חושבת שזה תלוי בבן או בת הזוג המון המון. אדם שמאפשר לך להרגיש בנוח עם הגוף שלך, עם מי שאת, שמקבל, ואני אפילו אעיז לומר אוהב, את הגוף שלך- מאוד יכול לתרום בנקודה הזאת, בדיוק כפי שבן או בת זוג שחשים ההפך- יכולים להחריב את כל העסק צ'יק צ'אק, לפעמים זו סתם איזו הערה שלא במקום שעושה את ההבדל. בגלל זה השאלה של השואלת נראית לי קצת יותר מורכבת: כי כאן נכנסת למשוואה גם הסיטואציה עצמה. טוב, פעם ראשונה זו סיטואציה מאוד מסוימת, אבל בתור אישה עם קצת (הרבה
) ניסיון מצטבר, אני מוצאת את עצמי עדיין מבררת עם עצמי מה מתאים לי, ומוצאת שלא כל סיטואציה נוחה לי לעניין הזה. מהבחינה הזו, זה אחד מהמקומות שאני בהחלט בהחלט מרגישה בהם מוגבלת בגלל משקלי.

שטויות

ראיתי יום אחד בערוץ המדע תוכנית על כך ששמנים הם אנשים שמחים יותר וגם שביחסי מין הם נהנים יותר, כלומר זה בדוק!!1 לגבי הבן זוג שלך, גם לי יש משקל עודף. הכי חשוב זה שאת תרגישי הכי סקסית ובכי פתוחה שבעולם. תאמיני לי שברגע שתשתחררי ותרגישי נוח לעשות מה שבא לך במיטה בלי להיתבייש אז הוא ידלק ממך מאוד בלי שום קשר למשקלך. הבעיה אצל נשים בכלל גם אצל רזות היא שהן לא מבטאות את עצמם ומתביישות לעשות את מה שהן מרגישות , כלומר סגורות וביישניות. לא מציעות תנוחות לא יוזמות סקס כדומה........ תיהי מה שאת. אישה נשית וסקסית בטירוף. קדימה למיטה!

yarrin

New member
אז ככה

אני נשואה לאדם עם משקל עודף ויש לנו אחלה סקס שבעולם, אז אין לך מה לדאוג. להיפך אני לא רוצה שהוא ירזה כי אני רוצה ממנו עוד.. ובתקופות שהיה רזה יותר שיגעתי אותו שיחזור למה שהוא היה. אגב היו תקופות שגם לי היה משקל עודף והרגשתי סקסית כמו תמיד.

זה עלול להפריע רק אם תתני לזה

סקס קשור מאוד לביטחון עצמי ולדימוי עצמי. ברגע שאת לא מוכנה שיהיה אור ואפילו הקטנטן ביותר, מתביישת להוריד חלק מהבגדים וחושבת כל הזמן איך את נראית זה יכול להיות מאוד רע. אם תשתחררי ותיתני לעצמך להנות מתוך הידיעה שהוא איתך כי את מושכת אותו, זה עולם אחר לגמרי.

למעלה