עודף מרץ,

nobodys girl

New member
עודף מרץ,

זואי בת שבעה חודשים, ועושה רושם ששום דבר לא מעייף אותה. אני מוציאה אותה בבוקר לטיול של קילומטר, שאורך כחצי שעה כי היא מרחרחת כל עץ וגדר. בצהריים מוציאים אותה לרבע שעה בסביבות השעה אחת, וכשאני חוזרת מבית ספר בארבע אני בדרך כלל לוקחת אותה איתי לאן שאני הולכת. לחברים, לטייל, לסופר, סתם לשבת באיזה גינה ולזרוק לה כדורים.. ואז בלילה אני יוצאת איתה לשלושת רבעי שעה להליכה מהירה או ריצה קלה של ארבע קילומטר. ואיכשהו לא נגמר לה הכוח. היא מתפרעת ומתבהמת כל הזמן. אני המומה להכנס לבתים שהכלב בהם ישן מתחת לשולחן כל היום, כי זואי ישנה רק בלילה... הדבר היחיד שמזכה אותי בשעתיים של שקט זה שיעור אילוף, שאחריו היא בדרך כלל מתכרבלת איפשהו וישנה. מה עושים עם כלב שכזה? היא פשוט מתישה. אשמח לכל עצה אדוה מצרפת כמה תמונות של הדוגמנית שלי שקצרה שבחים רבים במפגש הגורים שהתקיים בכלביית אפיקים בסוף השבוע. ולפני שמתנפלים עלי, התמונות שהיא קשורה הן תמונות מאחרי התאונה שנאמר לנו למנוע ממנה להשתמש ברגל....

אין סתם חמודה... היא פשוט

מדהימה. מקרינה חכמה, תבונה... ונראית מה זה ממזרה?.... בא לתת לה נשיקה... מקסימה אמיתית... שריתוש

be_roo

New member
ככה זה עם כלבים בכלל וגורים בפרט

יש לי אחיין בן 8 שגם הוא אף פעם לא מתעייף ובמשך יום שלם מתרוצץ ומשתולל בלי הפסקה. המצבר שלהם לא נגמר. לעיתים זה משתנה עם הגיל, אבל יש כלבים שנשארים אנרגטיים עד ליומם האחרון. הדרך להתמודדות היא אילוף, כך שגם כאשר הכלב מת להשתולל, הוא מבין שכעת עליו לשבת בשקט והמשחקים יגיעו אחר כך.

GreenEyes82

New member
כמו שאמרו מעלי...

ככה זה כלבים כשהם עדיין קטנים (בני פחות משנה..) גם שלי כזו עם מרץ והיא כבר בת למעלה משנתיים וחצי.. אני מעדיף כלבים נמרצים מכאלה שרק יושנים או מגרבצים כל היום ללא מעש.. לכלב יש שמחת חיים שגם נותנת לך שמחת חיים!

למעלה