עודף כסף ללא ספק... אבל התוצאה יפה יותר מדי בשביל לרכב על זה בכלל...
L lucca227 New member 2/8/06 #2 תראה מה עשית עכשיו כרובי יתלהב מזה שהוא שחור, ויגיד שהוא לא היה מתנגד להתעורר מול דבר כזה, ושחר ידביק לו מספר תלת-סיפרתי. ואתה, יא' מושחט, אתה תמשיך לרכב על כלים מגניבים לא פחות מהדראק הזה בתמונה. אל תישלח לי בירה (אבל דון חוליו הולך)
תראה מה עשית עכשיו כרובי יתלהב מזה שהוא שחור, ויגיד שהוא לא היה מתנגד להתעורר מול דבר כזה, ושחר ידביק לו מספר תלת-סיפרתי. ואתה, יא' מושחט, אתה תמשיך לרכב על כלים מגניבים לא פחות מהדראק הזה בתמונה. אל תישלח לי בירה (אבל דון חוליו הולך)
S Super Max New member 2/8/06 #3 ../images/Emo99.gif החלטתי שכשאמות, אני רוצה להיקבר בארון קבורה עשוי קרבון... האופנוע הבא של שי-דני? SM
../images/Emo99.gif החלטתי שכשאמות, אני רוצה להיקבר בארון קבורה עשוי קרבון... האופנוע הבא של שי-דני? SM
4 45degrees New member 2/8/06 #4 לא חשוב יפה. חשוב אופה! גם וגם הכיטוב. בשנתיים האחרונות לא ראיתי סופרמוטו יותר יפה ממכונות המפעל של אפריליה. יש להם טאצ' מיוחד לאיטלקים האלה
לא חשוב יפה. חשוב אופה! גם וגם הכיטוב. בשנתיים האחרונות לא ראיתי סופרמוטו יותר יפה ממכונות המפעל של אפריליה. יש להם טאצ' מיוחד לאיטלקים האלה
T thedarkslide New member 3/8/06 #9 לאופנוע הבא שאני מחפש אני מייצר קיט כזה לא איכפת לי שזה מיתפוצץ בנפילה נוסיף קבלאר למטה אויי יפה...קרבון
לאופנוע הבא שאני מחפש אני מייצר קיט כזה לא איכפת לי שזה מיתפוצץ בנפילה נוסיף קבלאר למטה אויי יפה...קרבון