עודני ילד מוואלה

עודני ילד מוואלה

קרדיט לרשמי של הראל סקעת
מראים שם את אמיר די הרבה ראיון ממש מתוק, תהנו.

../images/Emo51.gifרבה מאמי../images/Emo24.gif

אגב כתשובה לשאלה שאמיר שאל את שי-לי השיר של היי פייב שלקח את המקום הראשון בפסטיגל כשדנה דבורין הופיעה(פסטיגל 97)היה "עולם אגדה"מילים ולחן-אמיר שלנו

מישהו יודע איזה שיר שר אמיר עם יהורם גאון?

ובאיזה שנה? ב- 1982? כל הזמן חשבתי שאמיר לא השתתף בפסטיגל בהיותו ילד, בגלל שהיה חולה, וכל זה. ממש חדש לי הסיפור הזה... הוא לא היה אמור להופיע עם ירדנה ארזי? אולי שנה קודם וזה בוטל בגלל שהיה חולה? (ב- 1981 היא השתתפה עם השיר "מילה קטנה") תודה למי שיודע.

בדקתי - לשיר קוראים "תיכף אשוב"

שהשתתף בפסטיגל בשנת 1981 (הפסטיגל הראשון) מילים: ניסן פרידמן לחן: חנן יובל עיבוד: בני נגרי הדבר הבא הוא - לשמוע את השיר, מקווה למצוא

אם אני לא טועה

אמיר התקבל לפסטיגל באותה שנה והשתתף בחזרות והכל ולקראת עליית המופע היתה לו דלקת ריאות והוא לא יכל להשתתף והוא אמר שמאז הוא לא ניגש יותר לבחינות לפסטיגל כי חשש שזה יקרה שוב. אז כנראה שהוא התכוון לחזרות ולהכנות המופע עם יורם גאון.

אה אוקי,

רק חבל שלא צילמו את זה לטלויזיה... למרות שלפי מה שאמיר אמר זה נשמע שהוא כן השתתף, זה באמת בלבל כי מה שכתבת זה גם מה שאני ידעתי, לכן התפלאתי

אה לא ידעתי שצילמו אותו,

את הראשון אני יודעת שלא צילמו בכלל. יצא רק בתקליט. אם את אומרת שהראו את 82' אז כנראה שרק מאז התחילו לצלם. דרך אגב, לידיד שלי יש כמעט את כל התקליטים של כל השנים... והוא אמר לי שהשיר של יהורם גאון לא משהו. אבל אני צריכה קודם לשמוע אותו בעצמי.

למעלה