עודכן תעריף חברות "חבר" .

מכני

New member
עודכן תעריף חברות "חבר" .

החל מהחודש עודכן התעריף הנ"ל ל-32 שקל חדש .

(המחיר הקודם 27 ש"ח) .

בקבע

New member
צריך לכסות את עלות המחבת החשמלית...

ואם להיות רציני,
האם ההתנהלות הכספית של הארגון חשופה לציבור או לפחות לאנשי הקבע?
לא שאני חושד שמשהו שם לא כשורה, סתם סקרן.

מכני

New member
אין דוחות חשופים

ההכנסות הידועות של המועדון הן דמי חבר , ריביות על הלוואות והשתתפות של משרד הביטחון בשיעור לא ידוע .

בנוסף אני מניח שקיום הירידים השנתיים גם מהווים הכנסה מהחברות המשתתפות.

ברמה האישית , לפי התעריף המעודכן ( 12X32) של 384 ש"ח דמי "חבר" בשנה נראה לי מוגזם ולא בטוח שאני מקבל הטבות שוות ערך בחזרה.

ותיקים יותר יעידו ש"חבר" של היום זה לא מה שהיה פעם.

GVBlack

New member
מה שנכון

העלות השנתית של "חבר" היא עכשיו 384 ש"ח (הייתה 324 ש"ח בתעריף דמי החבר הקודם).

אני בעוונותיי חבר בעוד 2 מועדוני לקוחות - "מפתח" של דיסקונט ומועדון הקרוי "הייטק-זון" לעובדי חברות הייטק ובני/בנות זוגם. על החברות בשני המועדונים אני לא משלם כלום או כמעט כלום (גם לא לדיסקונט, מכיוון שיש לי שם חשבון ללא עמלות על הניהול השוטף).

דרך "מפתח" דיסקונט אפשר להשיג את אותן ההנחות והשוברים כמו דרך "חבר". אולי יש הבדל של שקלים בודדים במחיר. גם ל"הייטק-זון" יש הטבות, כרטיסים מוזלים למופעים, מוצרי חשמל במחירים זולים (הם תמיד מציעים להשוות למחירי ZAP ואכן יוצא יותר זול במרבית המקרים) והמון שיתופי פעולה עם חברות רכב, ביטוח וכו'. גם כרטיסי האשראי של שני המועדונים מאפשרים יותר גמישות והטבות (כולל האפשרות לשלם עבור ההטבות בכרטיס אשראי אחר - דבר שלא קיים ב"חבר" בגלל ההסכם עם ישראכרט).

נשאלת השאלה - מה יודעים במועדון עובדי הייטק (ואני מניח שהוא לא גדול במיוחד) שלא יודעים ב"חבר" ו"צוות"?!

בקבע

New member
למשתמשים בכרטיסי ההנחות

30% על מסעדות ורשתות שונות והכרטיס שמקנה 17% ברשתות נוספות, נראה שכן משתלם לשלם את הסכום החודשי לחבר.
גם חברת ביטוח הרכב(חבר אלון), מציעה מחיר זול מהמתחרים ואני מניח שכך גם לגבי ביטוח הדירות וביטוח הבריאות המשלים דרך חבר.

ללא ספק, החברות ב"חבר" משתלמת לרובנו.

sayar3

New member
לעניות דעתי-

חבר כבר מזמן לא מנצלים כראוי את כח הקניה הקבוצתי האדיר אותו הם מייצגים.(עשרות אלפי צרכנים).

היום כשתושבי בניין אחד בודד (כ100 משפחות) מתאגד בכדי לקנות מוצרי חשמל בצורה מרוכזת לדוגמא-הם צקבלים הנחות של 30-40% ממחיר השוק.
דוגמא נוספת- חברת ליסינג שרוכשת מיבואן רכב 200 כלי רכב מקבלת הנחה של 20% על מחיר הרכב לצרכן.

למרות הדוגמאות האלו חבר שמייצג למעלה מ20 אלף צרכנים לא מצליח להגיע להנחות של אחוזים בודדים.
ראו לדוגמא את מחירי החבילות לחו"ל שמגיעים אלינו בחוברת מהודרת (כי על זה ניתן להוציא כסף...) - הרי כל בר דעת מבין שניתן בלי כל מאמץ לקבל מחירים יותר טובים מהמוצגים בחוברת בכל סונעות ממוצעת בלי הנחות ובלי טובות....

או למשל -יריד חבר שמתקיים מציג מחירים גבוהים מאוד בכל קנה מידה.כולם יודעים (וניתן גם להוכיח) שאותו המוצר בדיוק ואפילו באותה רשת המוכרת אותו יעלה הרבה פחות בשוק החופשי ולא במסגרת היריד...

כנראה שחבר הוא לא באמת ארגון צרכני כפי שהוא מתיימר להציג את עצמו .הוא מהווה פלטפורמה פרסומית ושיווקית נהדרת למשווקים-אך בזה זה מסתכם.

Radcliffe Brown

New member

"כנראה שחבר הוא לא באמת ארגון צרכני כפי שהוא מתיימר להציג את עצמו .הוא מהווה פלטפורמה פרסומית ושיווקית נהדרת למשווקים-אך בזה זה מסתכם."

זה פשוט נכון,
אני כבר זורק באופן אוטומטי את מליון הדברים שהם שלוחים לי בדואר, זה רק פרסומות ואין שם הנחות אמיתיות.
(אגב, שלחתי להם בקשה להפסיק לשלוח לי דואר והם עדיין ממשיכים.. חבל על הנייר !)

מנהלי הפורום,
אולי כדי לבקש מנציג חבר להתערב בדיון?

מכני

New member
באתר של "חבר" היה פורום

שבו עלו שאלות קשות על התנהלותם וכדאיות החברות .

היה שם מענה של נציגי "חבר" באופן קבוע יחסית אבל הפורום נסגר מסיבה לא ברורה.

שלחתי מייל בנושא וקיבלתי תשובה שזוהי החלטה סופית ואין צורך בקיום פורום.

מכני

New member
אפשר להגיע אליו דרך האתר של חבר ?

אני לא רואה שיש שם מענה של אנשי חבר

מכני

New member
וזה כי הפורום סגור

אתה בטח מצליח להגיע דרך גוגל בגלל התרשלות של מפעיל האתר .

אייפד3

New member
פורום סגור זה פורום שאין בו דיונים

בפורומים ששלחתי מתקיימים דיונים ערים תוך הפריה הדדית.

יש שם החלפת מידע שאינו נופל בחשיבותו מהתגובות שהיו פעם מטעם "חבר".

ממליץ לעקוב.

מכני

New member
הנושא המוביל הוא התייחסות של אנשי חבר

שכבר לא מנהלים את הפורום ובוודאות לא יודעים שהוא עדיין "פתוח".

חייבת לציין

שהחוברות שהם שולחים לעיתים קרובות, מודפסות על דפים שווים,
אפילו ה"חוברת" שקיבלנו המסבירה על האתר ה"חדש" שלהם...נו באמת!!! גם ככה שולחים דוא"ל פעם בשבוע - זה מספיק!!
בזבוז משאבים רציני החוברות האלו...

למעלה