עודכן האתר

yeross

New member
עודכן האתר

שלום שלום. אחרי מסעות בעולם אני שוב בבית (סידני) ויש לי גם מחשב חדש, בעברית. זה אומר שאני יכול לעבוד על האתר. לכבוד המאורע החגיגי החלטתי לגנוב את מה שפרתמשהרבנו פרסמה פה ולתרגם אותו, זה מופיע באתר. בזמן הקרוב לא יהיה לי יותר מדי זמן וכוח לעבוד על האתר אז אני אשתדל להתמקד בקטע של חדשות. אם מישהו יכול לעזור לי בחדשות, תרגום מאמרים, ציורים ואולי רעיונות חדשים-זה יהיה מצוין. תודה על שיתוף הפעולה, ההנעלה

ramoni

New member
../images/Emo45.gif ברוך שובך

לולא הצבא לא היתה בשמחה מתגיס לעזרה, חשוב לדעת שאתרים בדרך כלל מקבלים יותר חשיפה מאשר הפורום, אז כדי גם להשקיע בו. יש אצלי כבר הרבה זמן מאמר בספרדית על מיוז ואני אמצא את הזמן לתרגם אותו בעזרת אימי.

yeross

New member
ברוך שובך גם כן

מקווה שאתה נהנה בצבא
טייק יור טיים, אבל אני באמת אשמח לכל עזרה אפשרית. ד"א, יש מצב שהאתר יזוז מגאוסיטיז המעפנים למקום טיפה יותר מסביר פנים. אולי...

ramoni

New member
בשעה טובה...

באמ תוקיע את האתר למקומ שיש בו הגבלות שטח אחסונ פחות מרתיעות, יהיה ניתנ לשלב מלא טחיכימ של מדיה

L A D Y B U G 2

New member
"פרתמשהרבנו"???

לא.....לא......אני רק חיפושית
בקשר לעזרה של האתר אתה יכול לקחת ת'ציורים שלי מהגלריות
(בקרוב עוד אחד) נ.ב: איזה כייף לך..........סידני

yeross

New member
בההה

אההה, חיפושית? בינתיים ראיתי רק ציור אחד (של דום, בעמוד הראשון) ואת יכולה להיות בטוחה שאני לוקח אותו. רמוני, כן, כמו שנחשף לראשונה בפורום הזה
, זה בתהליכים ואני כנראה אצליח להשיג גם שם קצר יותר לאתר. לגבי קבצי מדיה וכאלה זו תהיה בעיה. אמנם מבחינת נפח אכסון אין בעיה אבל כן יש בעיה מבחינת גודל הקובץ המקסימלי שאני יכול להעלות. אני חושב שאפילו קובץ של חצי מגה זו בעיה. ד"א, במסגרת ההעברות, יצא לי לקרוא את הניתוחי שירים שלך ושל ניב,וזכרתי כמה הן טובות... אני יודע שאתה "טיפה" עסוק, אבל אם אתה מוצא את הזמן, תמיד מחכה להן בית חם אצלי.

yeross

New member
www.hulllabaloo.tk

אוקיי, האתר עבר לכתובת חדשה ומקוצרת www.hulllabaloo.tk איזה כיף לי ואיזו שמחה ואיזה יופי לי והחיים נהדרים! תיקנתי על הדרך גם כמה מחלות ילדות ממנו האתר סבל. כרגיל, מי שרוצה לעזור, לתרום ולתמוך או לחלופין להכיר גבר מושך וספונטני באמצע שנות העשרים לחייו לא למטרות רציניות, מוזמנת. שיהיה לכולם שבוע מצוין!

למעלה