עוגת 555 של פירגה

DUKASIT

New member
עוגת 555 של פירגה

העוגה עלתה כל כך גבוה, היא הייתה הרבה יותר יפה ונפלה קצת
לא נורה כי הריח משגע. טרם טעמנו. אני מצלמת במצלמה של המחשב ואין לי אור בסלון אז אני מדליקה מנורת לילה....בקיצר סליחה על איכות התמונה. עוגת 555 בקרם קוקוס13/06/2006 פירגה ו בצק:5 ביצים מופרדות5 כפות סוכר5 כפות קמח תופח5 כפות שמן5 כפות קוניאק5 חלבוניםכוס סוכר100 גרם קוקוס - כוס3 כפות שוקולד מריר מגורר אופן הכנת העוגה:לערבב בקערה: 5 חלמונים5 כפות סוכר5 כפות קמח תופח5 כפות שמן5 כפות קוניאקלשמן תבנית ולפזר עליה פירורי לחםלצקת את העיסהמעל לעיסה לפזר את השוקולד המגוררלאפות 15 דקות בחום 175.להקציף חלבונים עם כוס סוכר ולהוסיף 100 גרם קוקוסלכסות את העוגה ולאפות שוב עד שהקוקוס מקבל צבע זהוב חומי

DUKASIT

New member
וזה מהשבוע האחרון טעים טעים טעים

21:04 | 27/08/06 פלאומן פלטה עוגת שזיפים קלה מהירהו פנינה ט ו וטעימה פחד, חצי שעה אחרי שיצאה מהתנור נשארה חצי תבנית. כל מי שטעם לקח תוספת מתכון: פלאומן פלטה רכיבים: פלאומן פלטה -גדי החומרים: 200 גרם חמאה רכה 150 גרם סוכר תמצית וניל 3 ביצים 160 גרם קמח תופח אופן הכנה: לערבב חצאי שזיפים מגולענים(מישמישים) עם רבע מהסוכר ולהניח כחצי שעה להקציף את החמאה , הסוכר ותמצית הוניל להוסיף בהדרגה את הביצים לנפות את הקמח ולהוסיף לבלילה. לשטח בתבנית אפיה בינונית לנעוץ את החצאים בבצק (השטח הישר כלפי מעלה) לפזר מעט סוכר וקינמון ולהכניס לתנור 170 מעלות בערך ל- 40 דקות לזגג בריבת משמש מורתחת. הערות: תבנית 22X32 בערך

pirge

New member
דוכסית, המתכון לעוגה המשופצת. 55 5

על הצילומים והעוגות המתוקות שלך. מתוקות כמוך. שנה טובה ובריאה לך ולבני ביתך. עוגת קוקוס וקוביות שוקולד ולמעלה קצף תבנית עגולה משומנת מס' 24. 5 חלמונים 5 כפות סוכר 5 כפות שמן 3 כפות קוניאק 5 כפות קמח תופח 200 גרם שוקולד מריר חתוך קוביות 100 גרם קוקוס כוס סוכר לבחוש ביחד: חלמונים+5 כפות סוכר+שמן+קוניאק+קמח תופח ולאפות עד שיקבל גוון זהוב חומי וקיסם עץ יוצא יבש. לפזר את קוביות השוקולד על העוגה החמה ולישר על פני העוגה. להקציף חלבונים. כשמתחיל להקציף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף לקצף יציב. להוסיף בתנועות קיפול את הקוקוס ולצקת על השוקולד . לאפות שוב עד להזהבה. תהנו.

DUKASIT

New member
כך היא נראית מבפנים

העוגה מאוד טעימה ומיוחדת. בפעם הבאה באמת אוסיף עוד הרבה שוקולד.

pirge

New member
נראית יפה. עוד 200 גרם שוקולד עושי

עושים את ההבדל. אין ספק. תודה רבה וחג שמח.

למעלה