גולדה מאיר1
New member
עוגת תפוחים בחושה ומעולה!!!- רותי זה עבורך
דודה שלי הונגריה טיפוסית מזכירה לנו תמיד את סבתא שלי- בית שנראה כמו בית מרקחת מלא פיצ'פקעס קטנטנים עם מפיות מעומלנות מתחת קיצור- מוזאון. לשתות אצלה תה זה כמו בספרים: עם התחתית הנכונה הכוס הדקיקה וחייב אבל חייב עוגה ליד. והעוגה הזאת היא שלה והיא שווה בהחלט- 5 דקות הכנה ויש עוגת תפוחים. המצרכים: 3 תפוחים (עדיפות לגרנד) 6 כפות יין 2 וחצי כוסות סוכר 1 וחצי כוסות שמן 5 ביצים גרידת לימון מעט קינמון 3 כוסות קמח אבקת אפיה 1 100 גר' צימוקים (אפשר לוותר) 100 גר' אגוזים קצוצים מעורבבים עם 3 כפיות קינמון. ההכנה: לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולהשרות ביין בינתים לערבב בקערה נפרדת את הסוכר, שמן, ביצים, מעט קינמון, גרידת לימון א. אפיה וקמח. לערבב היטב ולהוסיף את התפוחים והיין והצימוקים. לשפוך ל3 תבניות אינגליש קייק בקערה קטנה לערבב את האגוזים עם הקינמון ולשפוך מעל ולהעביר כפית ע"מ להשקיע מעט את האגוזים. וזהו. לתנור לסביבות 40 דק' אני עשיתי היום עם פרוסות שקדים מעל במקום האגוזים כי זה מה שהיה. כרגע העוגות בתנור. תקבלו תמונה עם דיווח בעז"ה.
דודה שלי הונגריה טיפוסית מזכירה לנו תמיד את סבתא שלי- בית שנראה כמו בית מרקחת מלא פיצ'פקעס קטנטנים עם מפיות מעומלנות מתחת קיצור- מוזאון. לשתות אצלה תה זה כמו בספרים: עם התחתית הנכונה הכוס הדקיקה וחייב אבל חייב עוגה ליד. והעוגה הזאת היא שלה והיא שווה בהחלט- 5 דקות הכנה ויש עוגת תפוחים. המצרכים: 3 תפוחים (עדיפות לגרנד) 6 כפות יין 2 וחצי כוסות סוכר 1 וחצי כוסות שמן 5 ביצים גרידת לימון מעט קינמון 3 כוסות קמח אבקת אפיה 1 100 גר' צימוקים (אפשר לוותר) 100 גר' אגוזים קצוצים מעורבבים עם 3 כפיות קינמון. ההכנה: לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולהשרות ביין בינתים לערבב בקערה נפרדת את הסוכר, שמן, ביצים, מעט קינמון, גרידת לימון א. אפיה וקמח. לערבב היטב ולהוסיף את התפוחים והיין והצימוקים. לשפוך ל3 תבניות אינגליש קייק בקערה קטנה לערבב את האגוזים עם הקינמון ולשפוך מעל ולהעביר כפית ע"מ להשקיע מעט את האגוזים. וזהו. לתנור לסביבות 40 דק' אני עשיתי היום עם פרוסות שקדים מעל במקום האגוזים כי זה מה שהיה. כרגע העוגות בתנור. תקבלו תמונה עם דיווח בעז"ה.