עוגת שוקולד

AnGeL 175

New member
עוגת שוקולד

שלום. אני מחפשת מתכון לעוגת שוקולד טעימה(מאוד!!!!) אלו המצרכים שיש לי: שוקולית מרגרינה סוכר סוכר וניל קמח אבקת אפיה פודינג שוקולד ביצים אשמח אם תעזרו לי ואגב אשמח לקבל מתכון של מאפינס שוקולד טעימים. תודה וערב מקסים

AnGeL 175

New member
אגב,

אפשרי לעשות רוטב לעוגה מהמצרכים האלו?: שוקולד השחר חלב מרגרינה פודינג שוקולד ויש לי שוקולד טיפה מריר אפשרי ואם כן איך וכמויות תודה

judy131

New member
עוגת שוקולד - מומלצת

עוגה כושית 27/07/2005 pirge ו הדפס מאמר אפשר לאפות בתבנית קפיץ משומנת 26 או להכין 24 מאפינס יפים. מחממים טיפה ומגישים חם עם כדור גלידה. מקור המתכון: pirge מקור התמונה: yifatushc מצרכים: כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לציפוי: שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר הכנת העוגה: 1. מערבבים את השמן והביצים בקערה. 2. בקערה אחרת מערבבים חומרים יבשים. 3. לאחד את התערובות ולהוסיף 2 כוסות מים רתוחים. לערבב היטב היטב. יוצאת בלילה דלילה וזה בסדר. 4. לצקת את העוגה לתבנית 26 משומנת ולאפות 45 דקות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות. לאפות עד שקיסם עץ יוצא יבש. הערה: ניתן לאפות בתבנית מאפינס, ואז לאפות כ-20 דקות.

judy131

New member
ועוד אחת

עוגה כושית עם קרם/גיא מפורום ynet 24/03/2007 monday ו הדפס מאמר הוכן, צולם והובא ל``חלבי`` ע``י: monday החומרים: 2 ביצים 3/4 1 כוס סוכר ½ כוס שמן 1 כוס חלב ¾ כוס קקאו קורט מלח כפית סודה לשתיה (מחוקה) 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 2 כוסות קמח לקרם (תוספת של גדי): 150 גרם שוקולד מריר 1 כף גדושה חמאה 1/3 כוס מים (אני עשיתי עם חצי כמות יין מתוק ויצא מצוין) 1 כף גדושה סוכר להמיס במים הכנה: - מקציפים את הביצים + הסוכר מוסיפים את שאר החומרים עד שמתקבלת עיסה אחידה. - מוסיפים עוד כוס מים רותחים ממשיכים לערבב עד לקבלת מסה אחידה. - יוצקים לתבנית ואופים בחום 180 מעלות. אני אפיתי כ-50 דקות. - ליצוק את הקרם על העוגה בעודה חמימה. הערות: הבלילה יוצאת נוזלית מאוד, אבל ככה זה אמור להיות. הערות (של monday): - אפיתי בתבנית מסולסלת מס' 28 - יצאה גבוהה ונפלאה - חציתי את העוגה לשניים ומילאתי בקרם שמנת מתוקה + אינסטנט וניל ומעל יצקתי שוקולד לבן מומס עם קשקושי סירופ שוקולד. - יצא מעולה.

mic295

New member
עוגה קלי קלות

אני עושה אותה בכל יומולדת או אם באים אורחים בהפתעה ב-2 שניות. טעימה מאוד וגם פרווה ולא צריך אפילו מיקסר 2.5 כוסות סוכר 4 ביצים 2 כוסות קמח תופח 6 כפות קקאו (אני מניחה שאת יכולה להחליף בשוקולית) כוס נס קפה (כפית נס+כוס מים רותחים) חבילה מרגרינה לערבב ולאפות בחום 180 אפשר להוסיף אחרי האפיה קרם: 6 כפות קקאו 6 כפות סוכר 6 כפות מים חצי חב' מרגרינה

גלית 13

New member
עוגה שוקולד במקרוגל

עוגה רכה ונפלאה שתמיד תמיד מצליחה, ניתן להכין אותה אפילו עשר דקות לפני שמגיעים האורחים ולהוסיף ליד כדור גלידה מצרכים 1 כוס קמח 2/3 כוס קקאו 1.5 כוסות סוכר 1/2 שקית אבקת אפיה לערבב את כל החומרים היבשים להוסיף: 3 ביצים 2/3 כוס שמן 1 כוס מים 1 כף תמצית וניל לערבב היטב לשמן תבנית פיירקס או תבנית סיליקון לאפות בחום גבוה רק 10 דקות ולא יותר ניתן לצפות את העוגה בקרם או אבקת סוכר או כל מה שבא לכם בתיאבון

למעלה