עוגת שוקולד בסיסית

עוגת שוקולד בסיסית

בוקר טוב לכולם, האם למישהו כאן יש מתכון של עוגת שוקולד בסיסית לעיצוב עם בצק סוכר? אני צריכה עוגה יציבה וגבוהה...
אודה על עזרתכם, יעל

לילי חח

New member
המתכון שלי

4 ביצים
2 כוסות שמן
2 כוסות סוכר

לערבל במיקסר

להוסיף:
4 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
2 וחצי כוסות שוקולית
2 כוסות מים רותכים

יוצאת ענקית לרינג בגודל 22

בקשר למתכון שנתת

זו עוגה מאוד נחמדה לבית, או ליום הולדת של הילדים, אבל בעוגה למכירה ללקוחות כדאי שיהיה מתכון עם שוקולד בלגי או לפחות קקאו הולנדי. העוגות הללו יותר איכותיות, חזקות מבחינת נשיאת המשקל של הפיסולים ולאחרי הכל לקוח שמשלם מעל 300 ש"ח לעוגה לא מצפה לקבל עוגה בחושה

לילי חח

New member
יקירתי

עד היום מכרתי כמעט 200 עוגות על בסיס המתכון הזה
לא ניצפו תלונות עד כה , הלקוחות חוזרים ושולחים גם חברים

העוגה בחושה ופשוטה , הטעם שלה מתוק ונימוח (לא חנק) ובהחלט מחזיק עליו פיסולים

לא נכנסת לויכוחים בעניין

כך מקובל בכל העולם , אם זה עובד אצלך ואת חוסכת כך עלויות זו זכותך , כמובן. גם השוקולדית של טל ושל נטע נימוחות ולא "חנק " ומרבית המעצבות שאני מכירה עובדות עם אחת מאלה.
בכל מקרה עם הצלחה לא מתווכחים

galpazonet

New member
בשוקולדית של טל הכוונה לטל כץ?

למתכון שמופיע אצלה באתר? אני בחיפוש אחר המתכון האולטימטיבי - פרווה, ואותו טרם ניסיתי.

היא מעולה

אני עושה אתה את כל העוגות , צריך להוציא אותה כשיש פירורים לחים על הקיסם.
אני מכינה אותה עם קליבו או פרוייבל בלגי

galpazonet

New member
ובעברית?

קניתי את הספר שלה, צריכה לקבל אותו ביום רביעי ואז צריכה להכין קאפקייקס, מקווה שיהיה בסדר. ומזה קליבו או פרוייבל בלגי? (כבר ציינתי שאני דיסלקטית אפיה נכון?
)

net the jet

New member
על זה אומרים׳ על טעם ועל ריח׳...

לפני כמה שנים הכנתי עוגה לחבר ליום הולדת.
באירוע נגשה אלי משהיא שאני לא מכירה, אמרה שהיא שנים מזמינה עוגות ממקום מסוים, כי הן יפות, והיא מודעת לעובדה שהטעם לא משהו, אבל מעולם לא חשבה שעוגה יכולה להיות גם יפה וגם טעימה.

ומספר הפעמים ששמעתי אנשים אומרים על עוגות מעוצבות שהן אמנם יות אבל לא הכי אכילות בעולם, הוא עצום.
אותי זה מרגיז, כי בראש וראשונה חשוב לי שהעוגה תהיה יפה, אפילו על חשבון היופי. הרי המטרה הסופית היא לאכול עוגה.

בכל מקרה, הטעם של אנשים שונה, לא רק בעוגות... אני יכולה להתקשקש שעות על עניני טעם שונה באוכל, בבגדים, בעיצוב.. מה לא!
וסתם ככה עוד משהו לסיום... בעלי קיבל מאחת מחברות ההשקעה שלו, שובר לקבלת עוגה לכבוד ראש השנה, באחת מרשתות הקונדיטוריה.
אמרתי לו מיד שאפשר לזרוק, כי אני מכינה עוגות יותר טובות... ומכיוון שאין לו שמץ של מושג, גם אמרתי, ששם לא יתפסו אותי מתה ( לא לפני ימי הצליאק שלי , ולא אף פעם לאף אחד אחר מבני המשפחה ) פשוט לא מספיק שווה בעיני. לא חסר היום מקומות טובים לקנות בהם אם צריך.
אבל, זו רשת גדולה, היא מחזיקה מעמד שנים, אנשים מחזיקים ממנה... סימן שלחלק מהאנשים זה טוב....וכמו שאמרתי-טעמים שונים :)

אבל זה מחזק את דברי שצריכים להיות

בה חומרים איכותיים והיא לא צריכה להיות בחושה פשוטה כי בכל זאת משלמים עליה המממון כסף עבור אנשים מהישוב אז לפחות שיהיה בה 200-300 גרם שוקולד טוב, חמאה או שמנת מתוקה. זו דעתי,

לילי חח

New member
מחזקת את דבריי

לקוחותיי מרוצים מטעמה של העוגה
מתקשרים חזרה ומודים שהם ציפו לעוגה יבשה מידי והופתעו מטעמה
הנימוח של העוגה .
שכל אחד יעשה את המתכון שטוב עבורו
מישהי ביקשה מתכון והעברתי לה את שלי ..
העלבתי מישהו ?

לי עם המתכון הזה הולך , ואני אפילו לא מפרסמת את עצמי .. מפה לאוזן מגיעים אליי .
על טעם ועל ריח אני לא מתווכחת .
כל אחד ומה שמתאים לו

למעלה