עוגת רכבת וטלטאביז

א אוהל

New member
עוגת רכבת וטלטאביז

שלום! הבת שלי עוד מעט בת 3 ורוצה עוגת רכבת עם טלטאביז לגן
אשמח לרעיונות מה כדאי לעשות שיצא יפה ולא מקושקש מדי - מצוייר, מפוסל, שילוב... אני חושבת שיהיה נחמד אם אפסל את דמויות הטלטאביז, מצד שני האם ילדי הגן לא יריבו כי כל אחד ירצה לאכול דמות אחת? לא בטוח שבא לי לפסל 14 טלטאביז

Nיכל

New member
את יכולה להכין רכבת ולהושיב

על שלושה קורנות את הטלטביז- לא יריבו כי כשחותכים את העוגה מורידים את הבובות ושומרים לילדת היומולדת. את יכולה להכין טלטביז מצויירים מרויאל על נייר אפיה אז כבר תכיני 20 להכין רכבת ואת הבובות המצויירות תדביקי בצידי הקרונות. כך תהיה לך דמות לכל ילד ולא בעבודה קשה מדי. את יכולה לצייר אר את הראשים שלהם ולהדביק אותם בחלונות של הרכבת

א אוהל

New member
תודה מיכל! האם כדאי לעשות את

קרונות הרכבת ממלבני עוגה? הרעיון של טלטאביז מצויירים בצדדים נחמד מאוד - כך באמת לא תהיה בעיה לעשות די דמויות לכל הילדים. אולי אני פשוט ארדד RFM ואחתוך ממנו את הדמויות המצוירות - כך לדמויות יהיה יותר "נפח".

חוטהשני

New member
שנה שעברה עשיתי עוגת רכבת מעוגה מלבנית שלמה (ככה לא התעסקתי עם אפיית שלוש עוגות אינגליש קייק ../images/Emo3.gif) ו../images/Emo50.gif עם הקישוט של הטלטביז...

א אוהל

New member
תודה על התמונה!

איזה גובה העוגה? לכמה אנשים הספיקה? שלי צריכה להספיק לכ-20 איש.

חוטהשני

New member
היא בהחלט מספיקה ל20 איש היו אצלי 14 ילדים + 15 מבוגרים (אולי אפילו יותר..) עשיתי עוגה כושית רגילה - וזה הספיק - אני העדפתי כאמור לעשות בתבנית רגילה וממנה לחתוך מאשר לעשות בכמה אינגליש קייק - כי ככה חסכתי זמן ומקום..

Mרוצה

New member
גם אני רוצה להתייעץ בקשר לגודל עוגה

אני מכינה עוגת טלטאביז ליום ההולדת של שי בגן ביום שישי. היא צריכה להספיק ל-35 ילדים ולגננות. הכי מתאים להכין עוגה מרובעת גדולה, אבל תכננתי כיפה כמו הבית של הטלטאביז ולהשעין את הדמויות עליה. יש לי תבנית פיירקס עגולה שמכילה 2 ליטר (עשיתי איתה פעם עוגת ברבי) האם לדעתכן זה יספיק? או שאאפה בכל זאת עוגה מרובעת ואת התבנית העגולה אמלא רק אד החצי כדי שתהיה לי כיפה מעל המשטח? מה אתן אומרות? תודה

brownie65

New member
הייתי אופה עוגה מרובעת או מלבנית

לא גדולה, ומעליה כיפה מעוגה נוספת עגולה. כך תוכלי לקשט גם את ה"משטח" מסביב לכיפה בדשא, פרחים וכו', וגם יהיה לך יותר מקום לכיתוב (וכמובן, תהיה מספיק עוגה לכל הילדים והגננות).

למעלה