עוגת רושם...

עוגת רושם...

תמיד כיף לי להכנס ולראות את כל המאכלים הטעימים שאתם מכינים. היום אני גם צריכה מתכון. אני רוצה להכין ליום הולדת של אחיינית שלי עוגה פיצוצית עם קרמים וקצפות, אך יש לי 3 הגבלות: 1. בלי ביצים חיות. 2. בלי ג'לטין. 3. פרווה (מטעמי כשרות) נו, אז מי נענה לאתגר??? תודה מראש על התשובות.

effyba

New member
עוגת קצף וקצפת - אבל להשתמש בריצ'

מתכון: עוגת קצף וקצפת רכיבים: רכיבים: לבצק: חצי חבילה מרגרינה או חמאה(100 גרם) 2 חלמונים 2 כפות גדושות סוכר כוס עד כוס וחצי קמח תופח לקצף: 4 חלבונים כוס ושליש סוכר לקצפת: 1 שמנת מתוקה 3 כפיות סוכר כפית נס קפה מכינים קצף קשה מאוד מהחלבונים והסוכר, מרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה, שופכים את הקצף ומיישרים אותו. אופים בחום נמוך מאוד שעה או יותר עד שהקצף מתייבש. הופכים אותו על מגבת ומקלפים ממנו את נייר האפייה. לשים את חומרי הבצק, משטחים אותו דק מאוד בתבנית מרובעת שגודלה זהה לתבנית הקצף ואופים בחום גבוהה כ-10 דקות. מקציפים את חומרי הקצפת, מורחים אותה על בסיס הבצק לאחר שהתקרר ועליה מניחים את הקצף האפוי. אפשר לקשט בסירופ שוקולד, אך לפני ההגשה משום שהסירופ נהיה צמיגי במקרר. מקור המתכון: עוגות ועוגיות של חנה שאולוב

אילנית12

New member
עוגת נס קפה,את השמנת תמירי

בשמנת צימחית. מאת: Satr מקור התמונה:אילנית נושא: מתכון לעוגת נס קפה שוקולד וקוקוס תוכן: עוגת נס קפה שוקולד וקוקוס מצרכים: 100גרם שוקולד מריר מגורר 100 גרם קוקוס 3/4 כוס קמח 1 אבקת אפיה 1/4 כוס סוכר 1 כף שמן 6 ביציים מופרדות (אילנית:שמתי 5 ביצים גדולות) כוס סוכר 1 שמנת מתוקה 1 כף סוכר 1 כפית נס קפה להקציף לקרם פירורי שוקולד ההכנה: מכניסים את כל המצרכים לתוך קערה. מקציפים 6 חלבונים עם כוס סוכר, אחרי שהקצף מתקשה מוסיפים את כל תערובת המצרכים + החלבונים ומערבבים יחד עד שמתקבלת עיסה אחידה, מוסיפים את השמן. מעבירים לתבנית משומנת ולתנור בחום בנוני. ישר איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה כוס נס קפה חם(ללא חלב) אחרי שהעוגה קרה מצפים בקרם ומפזרים פירורי שוקולד לקישוט. ורד מקור המתכון : לא ידוע ותשובה לאילנית: כן העוגה רטובה (לא מאוד) בזכות הנס ששופכים עליה.

גלית2006

New member
מצטרפת להמלצת עוגת נס קפה

הכנתי גם ויצאה ממש טעימה

תודה רבה לכולם../images/Emo24.gif

רשמתי אותם, אם יהיו לכם עוד רעיונות, אז תרשמו בבקשה, כי אני רוצה שיהיה לי למקרה הצורך. קשה מאוד למצוא עוגת רושם (קרמים ועוד) גם פרווה וגם בלי ג'לטין וביצים חיות צודה שוב ושוב

אילנית יקרה העוגה נראית מעולהה ובכל

ובכלל הכל אצלך תמיד נראה מושלם תבורכנה ידיך

אילנית12

New member
דובשנית,את מוסיפה למצרכים:

לקוקוס,שוקולד, קמח, אבקת אפיה. בהצלחה חמודה.

../images/Emo207.gif לאילנית12 הסמבוסק העירקי שלך

היה פצצה,כול האורחים התמוגגו.הכנתי בשבוע שעבר. מודה לך על המתכון הטעים,ומצטערת שאין לי מצלמה.

למעלה