עוגת פרג?

התגשמות

New member
עוגת פרג?

היתה או חלמתי חלום לפני מספר ימים כזאת שנראת כמו לחם נדמה לי??? או מי מכיר ??? בחיפוש לא מצאתי אותה תודה

effyba

New member
בבקשה..וטוב שהאשלייה התגשמה.....

האם לעוגה זו התכוונת?? היא הופיעה בעתון לאשה לא מזמן: מתכון: עוגת שמרים גדולה במלית פרג (לאוהבי הפרג) רכיבים: 30 גרם שמרים טריים 14 כוס מים פושרים 100 גרם חמאה 1/4 כוס שמן 1 כוס חלב 2 ביצים 2 כפות שמנת חמוצה 1/2 כפית מלח כפית תמצית וניל 1/2 כוס דבש 1/4 כוס סוכר 7כוסות קמח למלית: 2 כוסות פרג טחון 1 וחצי כוסות חלב 1 כף דבש 110 גרם סוכר 60 גרם חמאה קליפת לימון כוס אגוזים טחונים קלויים זיגוג: ביצה כף מים אופן הכנה: ממיסיםשמרים ומים בקערה. ממיסים החמאה והשמן ומצננים. מערבלים ביצים, שמנת, וניל מלח ומכנסים את תערובת השמרים ושאר החמרים. משמנים את הבצק ומתפיחים. מבשלים את חמרי המלית מוסיפים אגוזים ומצננים. שוטחים את הבצק לעלה גדול, ממלאים ומגלגלים לגלילה. סוגרים אותה לעיגול ומסדרים בתבנית. חותכים בעיגול פרוסותרחבות אך לא עד סופן. מתפיחים שנית, מזגגים ואופים 25-30 דקות בערך ב-180 מעלות. מקור המתכון: לאשה - ע"י אפרת הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

התגשמות

New member
../images/Emo140.gifתודה

נראה לי שזאת העוגה למרות שחשבתי שראיתי אותה בפורום תנוסה מחר ו...אשליות לא מתגשמות ... בחרתי משהו אמיתי יותר..... בתקווה לטוב יותר....פוטרתי וזה השפיע עלי אפילו וירטואלית ... טוב זה לא קשור לכאן...

התגשמות

New member
הכנתי אותה התוצאה....

אז אם הייתי מצלמת אותה היא יצאה מדהימה במראה שלה כולם התלהבו בארוחת ערב שישי אבל...איזו אכזבה העוגה יצאה ממש לא מתוקה בעצם...לחם פרג -אם קיים משהו כזה.... חבל...

ayeletba

New member
איזה קטע - אני בדרך להכין עוגת פרג

זו של גיל חובב. חויות אח"כ..

למעלה