עוגת פליקס חדשה
.

שושkה

New member
עוגה מחרידה! ממש נורא....

סתתתתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםםם עוגה יפיפיה. שמעוררת אצלי שאלה. אני מניחה שהעוגה מיועדת לגן/כיתה לסוף שנה (מן הסתם) האם הילדים לא נלחמים על הדמויות? אצלי לא הייתה בעיה כי היו המון אלמנטים לחלק. מה אתן עושות במקרה כזה שיש רק ארנב, מזוודה וכדור הארץ (כשכולם רוצים את הארנב כמובן...)?

Nיכל

New member
נורא קל שושKה- הבת שלי בוחרת תמיד

ראשונה ואת השאר שוברת לחתיכות לכל הילדים

שושkה

New member
גמני נתתי לבת שלי לבחור ראשונה

היא רצתה הכל... אבל אמרתי שהיא יכולה לקבל רק משהו אחד כי יש עוד ילדים...

Nיכל

New member
צ'ופיק כבר יודעת כי אני מכינה עוגות

לגן על כל פלוץ- לג בעומר, סוכות, עבדו על הספר יצירי הפרא- קיבלו עוגה, למסיבת פיג'מות הכנתי עוגת היה היה ילד שלא רצה לישון לידו רק הפכתי להיו היתה ילדה שלא רצתה לישון לבדה, ליומולדת כמובן היה בייב דינוזאור, בקיצור, כבר רגילים גם לעוגיות וסוכריות... וההורים אגב, תמיד מפרגנים

../images/Emo9.gif לא שלי כך שאני לא שוברת ת'ראש,

כשאני מכינה כמובן שחושבת על כולם וגם אם זה רק צורות קטנטנות מהעוגה האושר הוא גדול.

net the jet

New member
מוזמנים אלי...הגננות והמורות שולחות

לי חזרה את הדגלים, הדמויות..יש לי אוסף ! ( אני מכינה תמיד גם סוכריה לכל ילד, אז מה שאין שווה-שווה, הן שולחות חזרה. ) לילדים שלי נמעס כבר ( האמת, מעדיפים עוגה טובה או עוגיות טובות..על פני ה rfm ) בקרוב נראה לי שאני עושה מכירה של כל ה "שאריות" בזול...

מדהההההים וכמובן שאלות

כדור הארץ גם הוא עוגה מתחת? והצבע של העניבה והתיק הם בסיס אדום שעליו ציירת את הפסים בשחור. העוגה מדהימה ביופיה כרגיל

נכון גם כדור הארץ הוא עוגה קטנטנה

העניבה והתיק בצק אדום שעליו ציירתי פסים שחורים, תודה
.

MP826

New member
משגע!! ../images/Emo99.gif

בתוך כדור הארץ יש עוגה או שהוא עשוי מבצק בלבד?

MP826

New member
עכשיו ראיתי שענית ../images/Emo9.gif

אז איך אפית את הכדור? יש תבנית של כדור כזה קטן?

למעלה