עוגת פיה
B BillB New member 17/5/06 #5 אכלה הרבה סוכר הפיה שלך ../images/Emo6.gif כל הכרס שלה נשפכת החוצה! עוגה מתוקה מאוד, אני אוהבת את הסגירה ואת הגמדים הלכודים.
אכלה הרבה סוכר הפיה שלך ../images/Emo6.gif כל הכרס שלה נשפכת החוצה! עוגה מתוקה מאוד, אני אוהבת את הסגירה ואת הגמדים הלכודים.
ע ענבלית קנדה New member 17/5/06 #6 חחח - מקסים... רק דבר אחד לא הבנתי- איך היא לובשת חולצת בטן וגם גרביונים??? לא קר לה למסכנה?? יופי של צבעוניות! ענבל
חחח - מקסים... רק דבר אחד לא הבנתי- איך היא לובשת חולצת בטן וגם גרביונים??? לא קר לה למסכנה?? יופי של צבעוניות! ענבל
N net the jet New member 17/5/06 #7 די !!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה מקסימה !!! אני רוצה כזו ! איזה משגעת ! הנעליים שלה, הבטן, הכתב ב offside... הגמדים המחוצים!!! הפרחים ! עוגה משגעת, כלבבי !
די !!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif איזה מקסימה !!! אני רוצה כזו ! איזה משגעת ! הנעליים שלה, הבטן, הכתב ב offside... הגמדים המחוצים!!! הפרחים ! עוגה משגעת, כלבבי !
נ נוגטין New member 17/5/06 #11 ../images/Emo6.gifאו, כי ישר רצתי לבדוק את הכתב, אולי לא שמתי לב למשהו...
נ נלי שור New member 17/5/06 #13 ../images/Emo99.gif פיה מתוקה מתוקה והסגירה מיוחדת והגמדים המחוצים המדליקים.....אותך ליצחק קדמן של הגמדים
../images/Emo99.gif פיה מתוקה מתוקה והסגירה מיוחדת והגמדים המחוצים המדליקים.....אותך ליצחק קדמן של הגמדים
ש שירה גנור New member 17/5/06 #15 איזה יופי של עוגה! אני מתה עליה. הגמדים, הסגירה והפיה - מקסים מקסים! אריאל (הבת שלי) אמרה: "זה גם קצת מצחיק". אז HOORAY על החוש הומור.! הצלחת להצחיק ילדה בת 4. שקלטה את ההומור בעוגה סחתיין!
איזה יופי של עוגה! אני מתה עליה. הגמדים, הסגירה והפיה - מקסים מקסים! אריאל (הבת שלי) אמרה: "זה גם קצת מצחיק". אז HOORAY על החוש הומור.! הצלחת להצחיק ילדה בת 4. שקלטה את ההומור בעוגה סחתיין!