עוגת סולת

עוגת סולת

אקדים ואספר: יש לי כמה מתכונים לעןגת סולת. חלקם די טובים ואחת אפילו מעולה. הבעיה: אכלנו עוגת סולת שהגיעה בדרך לא דרך מכיוון שכנינו, בכפר ערבי { אתם בטח יודעים, החבר של החבר שמכיר מישהו......}וזאת עוגה מעט צמיגית ומתוקה מאוד. היא די נמוכה{ כמו אצבעות של עוגה....}וטעימה בצורה שלא תיאמן. היא לא מתפוררת כמו שעוגות סולת עושות ומתוקה גם יותר. צבעה שחום מאוד. האם למישהו יש כיוון למתכון דומה? ו....תודה שנשארתם עד הסוף...........
 
את מתכוונת לבסבוסה

תלוי בתבנית ועל מנת שהיא תהיה מתוקה יותר תשתמשי בקילו סוכר עםחבילת חמאה על האש, ואז אחרי שהעוגה מוכנה שפכי הכל עליה
 
קילו סוכר?

זה לא המון? כוונתך להכין רוטב מחמאה וסוכר ולשפוך בעודה חמה?
 
למעלה