עוגת סברינה לזהר

דפדפ

New member
עוגת סברינה לזהר

6 ביצים 1/4 1 כוס סוכר 5 כפות קמח תופח 6 כפות סולת רוטב: 1/2 1 כוס מים רתוחים 1/2 בקבוקון רום לאפיה סוכר לפי הטעם 2 שמנת מתוקה 3 כפות סוכר דובדבנים לקישוט להפריד ביצים, להקציף חלבון עם כוס סוכר וצהוב עם 1/4 כוס סוכר. לערבב בעדינות ובהדרגה להוסיף קמח וסולת. לאפות בתנור חום בינוני במשך קצת פחות משעה. לאחר שהעוגה מתקררת להרטיב ברוטב (אמור להיות רטוב.) להקציף קצפת עם סוכר ולמרוח על העוגה. לקשט בדובדבנים.

זורקה

New member
קושוש - שוב נכון מאוד. אי אפשר B-(

לדעת מה יהיה מחר. (אני במקרה בתחום התקשורת). והמצב לא נראה מעודד במיוחד. מזל שיש כזה אוכל טעים מסביבי. משפר מאוד את המצב.

קושוש

New member
כן, זוהר, נשמע מצב מדאיג, הפחד

שמחר החברה תיאלץ לסגור. וזו הסיבה שאני לא הלכתי על הענף הזה.

זורקה

New member

לדעת מה יהיה מחר. (אני במקרה בתחום התקשורת). והמצב לא נראה מעודד במיוחד. מזל שיש כזה אוכל טעים מסביבי. משפר מאוד את המצב.

זורקה

New member

דפדפ

New member
אתם יודעים מה? חשבתי

להרכיב פרופיל של המשתתפים על בסיס פיסות המידע שכל אחד זורק מדי פעם. יכול להיות מעניין, לא?

שיגריס

New member
לזוהר, סברינה = בבה רום !

המתכון של דפדפ ייתכן והוא יוצא טעים אבל הוא אינו הסברינה המקורית. המקור, המכונה בצרפתית בשם בבה רום, הוא עיסת שמרים ויש לי מתכון מעולה שניסיתי בעצמי ויצא מש כמו בקונדיטוריות. אתה צריך תבנית עם שקעים להכנת מאפינס: 1/2 1 כוסות קמח רגיל כף שמרים טריים (שמרית) 2 כפיות סוכר 1/3 כוס חלב 80 גרם חמאה 3 ביצים טרופות קלות לסירופ סוכר ורום: 1/2 1 כוסות סוכר 2 כוסות מים 1/3 כוס רום שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת יציבה הכנה: מערבבים בכף עץ את חומרי הבצק ומניחים מכוסה ל45- דקות עד שתופח. הבצק מאד רך ועיסתי וכך הוא צריך להיות. יוצקים לשקעים המשומנים (לא לשכוח לשמן) עד 3/4 מגובהם ומניחים 15 דקות לתפוח. אופים כ20- דקות עד שמזהיב ובינתיים מכינים את הסירופ בסיר קטן על אש קטנה ומבשלים את הסוכר והמים 15 דקות. אח``כ מוסיפים את הרום ויוצקים על העוגות שבינתיים כבר התקררו והוצאו בעדינות מהתבנית. מספיגים את העוגות בהרבה סירופ, חותכים את העוגות לרוחבן (בערך בגובה 2/3 מלמטה) וממלאים בקצפת. מגישים מיד !

למעלה