עוגת משה בתיבה

עוגת משה בתיבה ../images/Emo155.gif

אני עדין מתאוששת מסדר של 34 איש (לא אני אירחתי אבל גם בישלתי וגם עוגה וגם לעזור לכולם אתמול היה כיף, הילדים נהנו מהעוגה מאוד. שוב פעם לא הלך לי עם הטוש לצייר, יש לי הרגשה שהבצק סוגר שלי הוא שילוב עם איסינג, גם שזה היה קר הפעם זה עדין חרט בבצק, ועשה טובה בכלל שצבע את זה (ככה צריך להיות ?) והמכחולים שלי, מה המספרים שאתם קונים (לכל מכחול יש מספר)? הכי קטן שלי זה 00 אני חושבת ועדין היה קשה לי לצייר את הקוי מתאר. אם אני שמה אלכוהול זה נמרך יותר מידי, אם לקחתי ישירות מהצבע ג'ל אז זה חזק מידי אבל נצבע קצת עבה
צבעתי עם מכחול מסביב למשה בתיבה יש שני גוונים שלא רואים בתמונה חצי עליון תכלת בהיר חצי תחתון טורקיז כהה. הלבנים בצבע ירקרק פה זה לא נראה צבע יפה.... להנאתכם.

אז למרות כל מש שלא רואים בתמונה...

יצא ממש מקסים! אני לא יכולה לענות לך על השאלות כי אני לא התנסתי אף פעם בציור על בצק סוכר, מצטערת. מקווה שהסדר עבר בסדר, אבל למה שבוע מראש?

זה היה סדר

לכל הישראלים שעובדים פה יחד, ואחת מהעובדות קרי החברה הטובה שלי מחר נכנסת לקיסרי, מה שאומר שהיא היתה מפסידה, אז לא הסכמתי שהיא לא תהיי והקדמנו מראש שכולם יהיו ויהנו.

סחטיין יקירתי, איזה יופי של עוגה

מאיפה הורדת את הציור? אולי אני גם אעשה כזה (העוגה מתחת כשרה
?)

תודה...... העוגה לא כשרה לפסח ../images/Emo13.gif

החג לא הגיע אז לא חוייבנו בכל הכללים לערב חג אתמול
תריצי בגוול את המילה פסח....אני חושבת שזה היה השלישי שנפתח עם ים קישורים......לא שמרתי
אבל פשוט תחפשי ציורי ילדים. אם אני אמצע אני יעלה את זה פה. הקטע שגם ליסרוק אי אפשר ארז קשקש על זה.

למעלה