עוגת לונה פארק הקטנה בת 3 הזמינה ליום הולדת...
ש שירי ל New member 12/6/04 #7 ועוגה נוספת שהכנתי אתמול- אריק בחוף הים- עוגה למעון לילדים בסיכון. לגבי קרדיטים- הרעיון לעוגת הלונה פארק נלקח מאתר בחו"ל, אני אפילו כבר לא זוכרת איזה- בכל כך הרבה אתרים שוטטתי בחיפוש לרעיון. הצביעה של עוגת אריק בהשראת עוגת הארי פוטר של טל.
ועוגה נוספת שהכנתי אתמול- אריק בחוף הים- עוגה למעון לילדים בסיכון. לגבי קרדיטים- הרעיון לעוגת הלונה פארק נלקח מאתר בחו"ל, אני אפילו כבר לא זוכרת איזה- בכל כך הרבה אתרים שוטטתי בחיפוש לרעיון. הצביעה של עוגת אריק בהשראת עוגת הארי פוטר של טל.
ד דבורה3 New member 12/6/04 #17 עוגות מקסימות!!!! העוגת לונה פארק משגעת! יש איזה ספר שמסתתר מאחור, זה משם? מה שמו?
ש שירי ל New member 13/6/04 #18 לא- זה ספר השוקולד של על השולחן שמתי אותו רק כי החרסינה מאחור לבנה, והשעה היתה 1 בלילה אז גם ככה לא היה לי כוח לעשות עיצובי סטילס...
לא- זה ספר השוקולד של על השולחן שמתי אותו רק כי החרסינה מאחור לבנה, והשעה היתה 1 בלילה אז גם ככה לא היה לי כוח לעשות עיצובי סטילס...
T tsoff New member 12/6/04 #16 שירי איזו עוגה....ואואוו מושקעת, צבעונית, ממש עוגת חלומות, איזה כייף לכן.
M michahz New member 12/6/04 #8 יפה מאוד ואיזה רעיון חמוד. איך עשית את הציפוי לעוגה בצורת משולשים? חתכת? איך חיברת?
ש שירי ל New member 12/6/04 #9 העוגה צבועה מלמעלה- מצופה ב-RFM לבן, שעליו פשוט צבעתי בצורת משולשים עם מכחול וצבע מאכל.
ב באבלו New member 12/6/04 #13 נהדר! איזה רעיון... אני כבר מחכה להזדמנות לעשות כזו... תגידי - זה לא יצא כבד אימה?
ש שירי ל New member 12/6/04 #14 כבד מאוד מאוד- חובה ללכת על עוגה מאוד יציבה מלמטה! גם תמכתי מלמטה בעוגה בקרש עץ עגול- ולא לקחתי צ'אנסים עם עיגול הקרטון הרגיל.
כבד מאוד מאוד- חובה ללכת על עוגה מאוד יציבה מלמטה! גם תמכתי מלמטה בעוגה בקרש עץ עגול- ולא לקחתי צ'אנסים עם עיגול הקרטון הרגיל.