עוגת לבבות

Mרוצה

New member
עוגת לבבות

העוגה מיועדת למסיבת יומולדת שאני מארגנת היום לבת של חברה. הילדה (בת 6) ביקשה במפורש ציור של ילד וילדה שמחזיקים ביניהם לב. עד שמצאתי את התמונה המתאימה....
! מזל שיש את מנוע החיפוש לציורים המעולה של Ivy! כמה שאני התבכבשתי (יש מילה כזאת?) עם העוגה הזו!!! רידדתי את הבצק חמש מאות פעם עד שהיה לשביעות רצוני, גלגלתי על המערוך והנחתי על העוגה. הבצק נדבק אל עצמו
ובדיוק בשנייה הזו הטלפון צלצל
ולגמרי יצאתי ממעט הריכוז שעוד היה לי...
. לא יכולתי כבר להסיר את הבצק מהעוגה כי הוא נדבק לקרם, כך שציפיתי ככל יכולתי והוספתי עוד שכבת ציפוי ובהמשך מילאתי בורות בבצק מורטב. בגלל שפני השטח היו כל כך לא יפים, במקום עוגה מצויירת פשוטה יצאה עוגה הרבה יותר מעניינת. הציור עבר לשכבה מעל, על השוליים הלא-יפים הדבקתי לבבות ואת הרקע צבעתי. בסופו של דבר אני מרוצה. מה שנקרא, מעז יצא מתוק. אשמח לביקורת והערות.

Mרוצה

New member
ועוד עוגה שהכנתי השבוע

לסיום השנה בקורס להסבת מורות לאנגלית: Super Teacher

1נרקיס

New member
העוגות נהדרות! איזו צביעה יפה!

אהבתי מאד מאד את בחירות הצבעים והמיומנות שהפגנת פה... העוגות יצאו נהדר, במיוחד זו עם הלבבות, שהיא קצת יותר מיוחדת. מקסים מקסים מקסים.

חיפשתי חיפשתי ו...

איפה הבורות? אהבתי מאוד, בעיקר את הצביעה. וגם זה שחתכת את הדמויות עם שוליים, זה מדגיש אותן. מיכל

שירי ל

New member
העוגה מקסימה!

אהבתי את השימוש בהרבה שכבות, גם הצבעוניות בטעם טוב

anat15

New member
אני חושבת שיצא מקסים!!

וממש כייף לראות ציור אחר, לא מוכר.

lali ה

New member
אהבתי מאוד את שילוב הצבעים

מקסים, אם זה מה שיוצא כשאת לא מרוכזת אז ......כל הכבוד!

lutti

New member
עוגת הלב - מהממת

איך עשית את כל הגוונים על המשטח?

liron20s

New member
שיטת צביעה

אם איזה צבעים השתמשת? הגעת לגוונים משגעים שקשה בדרך כלל להגיע האם זה האבקות עם האלכוהול או הגיל?

brownie65

New member
יקירתי, ההתבכבשות השתלמה!!!

איזה יופי של עבודות! אהבתי את שתיהן, במיוחד את עוגת הלב, כי היא מיוחדת ו"רב-מימדית". ממש ממש לא רואים שהיו בורות וכאלה, זה נראה מושלם.
כל הכבוד!!!

למעלה