עוגת יומולדת!

עוגת יומולדת!

שלום בנות יקרות, קודם כל, כשנכנסתי לפורום קראתי את הודעת ההנהלה שנעוצה בראש העמוד, ואני רוצה להגיד לכן שזה ממש חימם לי את הלב!!! איזה כיף שיש פורום כזה ששם לעצמו למטרה באמת לעזור... היה לי כיף לקרוא את זה :)
כל הכבוד לכן...

עכשיו השאלה שלי -
בע"ה בשבוע הבא הבן המתוק שלנו יהיה בן שנתיים :)
ממש בא לי להכין לו עוגה בעצמי... אבל משהו יפה ומושקע..
הידע שלי באפייה הוא דיי בסיסי.. אני מאוד אוהבת את זה, אבל אין לי יותר מדי ניסיון, ואני גם לא אמנותית במיוחד...
אז הסתכלתי באינטרנט, ביוטיוב וכאלה.. ראיתי דברים מדהימים ומעלפים... חח שהלכתי לאיבוד!
אז נראה לי שהכי טוב שאני אכנס לחנות של דברי אפייה, ואחפש שם דברים שיכולים לעזור לי לקשט את העוגה... אבל אנחנו דיי חדשים בעיר, ולא מכירים.
אז בעיקרון נכנסתי כדי לשאול אם יש פה בנות מבאר שבע שיכולות להמליץ לי פה על חנויות מתאימות... קשה לי להאמין שבכל העיר הזאת אין חנות במיוחד לאפייה.... אבל אם כבר נכנסתי לשאול על זה, אז אני כבר אבקש - טיפים... יש לכן רעיונות לדברים פשוטים, אבל מיוחדים... שאני יכולה להיעזר בהם ולעצב עוגה חמודה?

תודה מראש :)

net the jet

New member
ברוכה הבאה. אני אמנם קצת רחוקה מבאר שבע

אבל למעלה תחת הודעות נבחרות יש רשימה של חנויות עם חומרים, גם בבאר שבע, שאני מאמינה שאולי שם תמצאי. ראשית ממליצה להרים טלפון לשאול אם יש קישוטים מוכנים קטנים לרכישה. יש היום כמה מקומות שניתן לקנות כאלו מוכנים ( דמויות קטנות, קישוטים כמו פרחים, כוכבים וכ"ו ) במחירים טובים. לפי דעתי אמור להיות גם בחנויות צעצועים או חנויות כמו happening .
אם תמצאי, יהיה קל מאד לחשוב על איך לשלב את זה בעוגה עם סוכריות צבעוניות, או משהו אחר ( שוקולדים מיוחדים וכ"ו )
עוד רעיון- בחנויות ממתקים ( או דוכנים של ממתקים ) יש כל מיני דברים מיוחדים שניתן לקשט, סתם משהו שעולה לי בראש-כמו שוקולדים שטוחים עגולים עם סוכריות צבעוניות יכול לשמש לקישוט על דופן העוגה כמו גלגלים.... וכ"ו

יש את הספר העתיק האדום

"עוגות יום הולדת" של ג'ולי מנדלסון (בכריכה מופיעה עוגת כדור פורח) וגם את הספר "עוגות יום הולדת" (בכריכה מופיע בית מפטריה) שיכולים לתת רעיונות לעוגות נחמדות בלי התעסקות בבצק סוכר או עם מעט.

מה עם עוגת רכבת? בגיל הזה ממש אוהבים את הקונספט ודי פשוט להכין עוגה מושקעת (אני יכולה לצרף צילום של עוגה שהכנתי לבני בגיל שנתיים אם תרצי)

וכמו שנטע כתבה יש בחנויות ואפילו בסופרים גדולים קישוטים מוכנים של כוכבים, בובות וכו' שאת יכולה לשלב בעוגה.

בהצלחה!

שירלי761

New member
אפשרות נוספת...

עוגה מצופה בשוקולד או בבצק סוכר (אם תחליטי ללכת על בצק סוכר) ולהדפיס על דף אכיל דמות או משהו שהילד אוהב ולקשט מסביב בהתאם: לקרוץ צורות מסוימות, קישוטי בצק סוכר שניתן לקנות מוכנים, שם הילד....

יפעת187

New member
חנות בב"ש

בעיקרון בב"ש אין מבחר יותר מדי
יש את תבליני מימון בביג ויש עוד חנות שעדיין לא יצא לי להיות בה, ואני ממש רוצה ללכת לשם שנקראת חג פעמי היא נמצאת בפאסז' רסקו מול קריית הממשלה

תודה רבה :)

אני אבדוק בחנויות האלה, ואחזור אליכם...
אני מקווה שאפשר יהיה להיעזר בכן גם בתור מתחילה התחלתית ראשונית בסיסית שכמותי... :)

למעלה