עוגת יומולדת 18

אמלה8

New member
עוגת יומולדת 18

אנשים טובים, לבתי יש מחר יומולדת 18, אם תוכלו לתת לי עוגה טעימה, פיצוצית, משהו עם קצפת או מוס ויחד עם זאת גם קלה, תבוא עליכם הברכה. תודה

ניקי ב

New member
עוגת מוס שוקולד

עוגת מוס שוקולד - ניקי ב בסיס: 150 ג' פתי בר 100 ג' חמאה מומסת 2 כפות סוכר חום מוס שוקולד: 1/3 שמנת מתוקה 40 ג' חמאה 200 ג' שוקולד מריר 375 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא וחצי) 2 כפיות ג'לטין 4 כפות חלב אינסטנט וניל כוס חלב 250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא) הכנה: 1.לטחון את הפתי בר, להוסיף סוכר וחמאה. לשטח את תערובת הפתי בר בתבנית, להכניס למקפיא. 2.להניח את הג'לטין בקערה עם החלב ל 10 דקות להכניס למיקרו ל 30 שניות. 4.להמיס 1/3 שמנת, שוקולד, חמאה לתערובת חלקה להוסיף את הג'לטין המומס לשוקולד. 5.להקציף 375 מ"ל שמנת, לקפל את השוקולד לקצפת. ליצוק לתבנית שהכנו, להקפיא לשעה. 6.להקציף שמנת, אינסטנט,חלב לקרם יציב. למרוח על שכבת השוקולד, להקפיא ללילה להוציא למקרר כשעתיים לפני ההגשה. הערות: ניתן לפרוס תותים ולקשט את העוגה

DUKASIT

New member
ניקי באמת שתבוא עלייך הברכה

אתמול אפיתי עוגת שיש תפוז - זו עם השוקוליט. חבל הזמן. היא יצאה מהתנור בשעה 6 וב11 וחצי התבנית עמדה בכיור. אפילו פירור לא נישאר. היום בבוקר נתבקשתי להכין עוד אחת. אולי היום אצליח לצלם...(אין לי פלאש אז בערב אני לא יכולה לצלם).
על עוד מתכון נהדר

למעלה