עוגת יום הולדת - Angry Birds Space

מאור בר

New member
עוגת יום הולדת - Angry Birds Space

הי, אני לא בדיוק חבר קבוע בפורום אבל חשבתי לחלוק כמה תמונות של עוגת יום ההולדת הכי מורכבת שיצא לי להכין.
אשתי אפתה, אני עיצבתי. הילד היה מאושר. כל יום ההולדת היה תחת ערכת הנושא של "אנגרי בירדס חלל".
קצת תמונות מהתהליך בפייסבוק שלי - לייק אם אהבתם

/www.facebook.com/media/set/?set=pcb.10151486750054046" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/media/set/?set=pcb.10151486750054046" rel="nofollow" target="blank">https://www.facebook.com/media/set/?set=pcb.10151486750054046

net the jet

New member
יופי של עוגה. לפעם הבאה, לא נהוג לשים אצלינו

לינקים לדפים אישיים בגוף ההודעה.
אז להבא , אנא, לפעול ע"פ כללי הפורום.
תודה

מאור בר

New member
תודה

לא אפרסם להבא לינק אבל:
1. לא ראיתי שכתוב בשום מקום לא לפרסם לינקים לעמוד אישי.
2. זה סה"כ כדי שתוכלו לראות עוד תמונות בלי לאלץ אותי להעלות 6 תמונות בממשק הסיזיפי של תפוז
3. בנוסף, אני לא מבין מה הבעיה, הרי לא מדובר בעבודה מסחרית.

מאור בר

New member
תודה

לא אפרסם להבא לינק אבל:
2. זה סה"כ כדי שתוכלו לראות עוד תמונות בלי לאלץ אותי להעלות 6 תמונות בממשק הסיזיפי של תפוז

מאור בר

New member
תודה

לא אפרסם להבא לינק אבל:

net the jet

New member
קודם כל שיטוט קל בפורום היה מביא אותך ( אולי)

לשים לב להודעות של אחרות.. אף אחת לא מפרסמת.
הסיבה היא שמכיוון שזה פורום שחלק ניכר מהגולשים בו הם בעלי עסק פרטי, שמנו גבול בקטע של הפירסום, אחרת זה היה יוצר ( ויצר בעבר ) בלאגנים מיותרים. אי שום דרך להבחין בין גולשת/ת שמטרתה מסחרית, לבין גולשת שלא...
אתה צודק שזה לא מצוין בשום מקום, ( בעבר היה לנו קישור לכללים, אבל עם המעבר לתצוגה החדשה של תפוז, העלימו את זה ... ) אבל בשביל זה ( ועוד כמה דברים
) אני כאן

לגבי העלאת תמונות תלפוז, צריך להקטין אותן, ואז אי בעיה.

מקוה שהכל מובן.

מאור בר

New member
מובן ומקובל

את יכולה גם למחוק את ההודעות הכפולות שם, אין לי מושג למה זה קרה...

מאור בר

New member
תודה!

עם הבובות לא היתה כ"כ בעיה, אני ממדל הרבה בפלסטלינה וזה די דומה אבל הכדור היה החלק המאתגר, לא האמנתי שהמבנה יחזיק... ביקשתי מאישתי לאפות 2 עוגות בקערות ואז חיברתי אותן עם ריבה בתור דבק

למעלה