עוגת יום הולדת לבעלי שהכנתי לבעלי ליום ההולדת העגול שלו
מ מירבלי New member 30/12/03 #1 עוגת יום הולדת לבעלי../images/Emo13.gif שהכנתי לבעלי ליום ההולדת העגול שלו
G gabizon79 New member 30/12/03 #4 יאמי../images/Emo3.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif הכלי שעליו מונחת העוגה בדיוק לזה היתכוונתי. הוא יודע מי עשה אותה לפחות? חחחחחחחח
יאמי../images/Emo3.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif הכלי שעליו מונחת העוגה בדיוק לזה היתכוונתי. הוא יודע מי עשה אותה לפחות? חחחחחחחח
ס סיגי המקורית New member 31/12/03 #24 מירבלי , זה מקסים , המון המון מזל טוב שיהיה לכם, תגידי אייך הוא הגיב, ואייך בסוף העברת את העוגה. את נפלאה בעניי
מירבלי , זה מקסים , המון המון מזל טוב שיהיה לכם, תגידי אייך הוא הגיב, ואייך בסוף העברת את העוגה. את נפלאה בעניי
א אלונהב New member 31/12/03 #32 נראית מדהימה!!! אני הכנתי אותה ללא כל הקישוטים למעלה שמייפים אותה בטירוף..... היום חגגנו איזו הצלחה בעבודה והכנתי בין היתר גם את זו.
נראית מדהימה!!! אני הכנתי אותה ללא כל הקישוטים למעלה שמייפים אותה בטירוף..... היום חגגנו איזו הצלחה בעבודה והכנתי בין היתר גם את זו.
1מדינת ישראל New member 30/12/03 #7 מזל"ט לבחור החמוד המון בריאות להכי הכי נשמה בעולם אוהבת את שניכם. מירבי העוגה סוף הדרך.
א אמירה New member 30/12/03 #9 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifהבחור כבר בן 30??????? איך שהזמן רץ.. ואיזו עוגה מדהימה...מברוק...
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gifהבחור כבר בן 30??????? איך שהזמן רץ.. ואיזו עוגה מדהימה...מברוק...
ח חנהפ Active member 30/12/03 #10 יפה להפליא, ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif|פרח
ו ורד 34 New member 30/12/03 #14 ושוב וואו. ../images/Emo140.gif קודם כל לבעל ושנית זה לא פייר אני רואה את העבודות האלה ואני מרגישה שאני לא מגיעה לקרסוליים שלך
ושוב וואו. ../images/Emo140.gif קודם כל לבעל ושנית זה לא פייר אני רואה את העבודות האלה ואני מרגישה שאני לא מגיעה לקרסוליים שלך