עוגת חתונה היכן ניתן לרכוש (או לשכור) תבניות לעוגת חתונה ? אני מתכוונת לגודל הענק תודה ;
ט טלטולית וחצי New member 17/4/13 #1 עוגת חתונה היכן ניתן לרכוש (או לשכור) תבניות לעוגת חתונה ? אני מתכוונת לגודל הענק תודה ;
N net the jet New member 17/4/13 #2 בחיים לא שמעתי על תבנית מיוחדת לעוגת חתונה כתבי איזה תבנית את צריכה; עגולה, מרובעת, משושה, מלבנית.... איזה גודל, עומק.... בכל מקרה בדרום תל אביב לא חסר חנויות עם מבחר גדול של תבניות. יש רינגים בכל מיני צורות, גדלים וכ״ו
בחיים לא שמעתי על תבנית מיוחדת לעוגת חתונה כתבי איזה תבנית את צריכה; עגולה, מרובעת, משושה, מלבנית.... איזה גודל, עומק.... בכל מקרה בדרום תל אביב לא חסר חנויות עם מבחר גדול של תבניות. יש רינגים בכל מיני צורות, גדלים וכ״ו
ט טלטולית וחצי New member 17/4/13 #3 את הקוטר שרואים בעוגות חתונה לא ראיתי בחנויות או שאולי אני טועה וזה קוטר סטנדרטי (כמו עוגות יום הולדת) רק שהעוגה גבוהה יותר ? תקני אותי אם אני טועה
את הקוטר שרואים בעוגות חתונה לא ראיתי בחנויות או שאולי אני טועה וזה קוטר סטנדרטי (כמו עוגות יום הולדת) רק שהעוגה גבוהה יותר ? תקני אותי אם אני טועה
B betty sugar cakes New member 17/4/13 #4 את צריכה רינג גדול, 32 או 30 קוטר לשים עוגה אחת על השניה ולצפות כך יצא לך עוגה גבוהה, כמו בעוגת חתונה.
את צריכה רינג גדול, 32 או 30 קוטר לשים עוגה אחת על השניה ולצפות כך יצא לך עוגה גבוהה, כמו בעוגת חתונה.
נ נְמָשִׁים New member 17/4/13 #5 רוב החנויות המתמחות מחזיקות גדלים שונים של רינגים, תעשי כמה טלפוים לחנויות שקרובות אליך, אני מניחה שאם לא יהיה במלאי יוכלו להזמין עבורך.
רוב החנויות המתמחות מחזיקות גדלים שונים של רינגים, תעשי כמה טלפוים לחנויות שקרובות אליך, אני מניחה שאם לא יהיה במלאי יוכלו להזמין עבורך.
N net the jet New member 17/4/13 #6 אין "סטנדרט" לעוגות חתונה... עוגת חתונה יכולה להיות בקוטר 30, 50, או 20... עם קומה אחת , 5 או 13... הכל תלוי מה רוצים.
אין "סטנדרט" לעוגות חתונה... עוגת חתונה יכולה להיות בקוטר 30, 50, או 20... עם קומה אחת , 5 או 13... הכל תלוי מה רוצים.
N net the jet New member 17/4/13 #7 וכנ"ל הגובה של כל עוגה\קומה... זה היופי שבענין, כל אחת יכולה להיות יחידה במינה, בגודל, בצורה, בקישוט...
וכנ"ל הגובה של כל עוגה\קומה... זה היופי שבענין, כל אחת יכולה להיות יחידה במינה, בגודל, בצורה, בקישוט...
ש שירלי761 New member 17/4/13 #8 רק אל תשכחי לקחת בחשבון איזה גודל יכול להיכנס לתנור שלך, לדעתי בתנור סטנדרטי הכי גדול שנכנס זה קוטר 30
רק אל תשכחי לקחת בחשבון איזה גודל יכול להיכנס לתנור שלך, לדעתי בתנור סטנדרטי הכי גדול שנכנס זה קוטר 30