עוגת חתונה

לילי חח

New member
עוגת חתונה

את השושנים למדתי להכין מסרטונים בלבד , כך שהם לא הכי מקצועיים שיש
מה דעתכן ?

עוגה יפה

אכן הוורדים מעט "גסים" אבל הזרימה שלהם יפה ובסך הכל עוגה נחמדה, לגבי הפרפרים לטעמי גדולים מדי יחסית לפרחים ומונחים לא נכון. הייתי מציבה אותם בין השכבות בעיגולים ולאו דווקא בין הורדים , וכמובן ררים הרב יותר קטנים.
העוגה יפה, שילוב הצבעים נעים ורגוע- ורדים זה עניין של הרבה אימון

lzabari

New member
העוגה מתוקה.

את הקונוס שבמרכז הפרח יש להכין ממש קטן. הוא לא אמור לבלוט אפילו רק להוות המרכז שעליו את בונה את הפרח.
הפרפר גדול מידי ומשוך את העין מהעוגה. הייתי מקטינה אותו בהרבה לגודל 2 ס"מ ומניחה בקצה הפרח..

אבל בתור אחת שלמדה מסרטונים כל הכבוד....

לילי חח

New member
בקשר לפרפר

הכלה רצתה אותו בגודל כזה מונח בין הפרחים . אפילו שלחה לי דוגמא

net the jet

New member
כל הכבוד על השושנים! כמו שכתבו לך, אפשר עוד

לדקק..
לגבי הפרפרים, אני מבינה שזה מה שהמזמינה רצתה, ( גם לטעמי הם גדולים ועבים מדי ) כשלקוחה מזמינה ממני משהו שלא נראה לי מבחינה עיצובית, אני מתערבת. בכל מקרה לי יש את הנסיון ואת העין המקצועית וזו עוגה "שלי".... אז ברור שלא להכנס למלחמה, אבל רק ככה משהו קטן מנסיון של הרבה שנים....
ועוד הערה קטנטנה - המשטח עליו מונחת העוגה... לטעמי האישי, הייתי ממרכזת את העוגה, אפילו אם זה אומר קצת פחות פרחים בשובל ( או מגש יותר גדול. ולנקות סרט שיתאים בעובי לעובי דופן המגש.
פרטים קטנים, אבל כשמגישים מוצר, הדברים הקטנים האילו עושים את ההבדל בין עוגה מושלמת, ללא.

סימי3

New member
קודם כל כל הכבוד על הכנת עוגת שלוש קומות!!!!!

זה לא מובן מאליו.
בסך הכל עוגה נחמדה מאוד, נראית חגיגית ועוד בהתחשב בכך שלמדת לבד את הכנת הפרחים...
אין ספק שיש עוד ללמוד ולהשתפר, אבל את זה אפשר להגיד לכל אחד. אנחנו לומדים כל הזמן.
יש עוד לעבוד על הגימור וזה בא מתוך ניסיון רב ועשיית עוגות רבות.
לא יודעת מאילו סרטונים למדת ואולי צפית בזה כבר, אבל אני מצרפת קישור לסרטון טוב בעיניי להכנת הוורדים.
http://m.youtube.com/watch?v=qqiNRkSQLf8

יש כמה חלקים .

המשיכי ליצור,
סימי

למעלה