עוגת גבינה פרורים

shlomyco

New member
עוגת גבינה פרורים

אני מעונינת במתכון של עוגת גבינה מפרורים.

דנטל

New member
יש מתכון של נירה במאמרים

ועוד מתכונים יתקבלו בברכה, כמובן. יאאאאאאאא, כמה בא לי עכשיו עוגת גבינה עם פירורים.

נירהמ1

New member
המתכון של רות סירקיס - לא שלי../images/Emo140.gif

מצטערת שנשמט המקור.

נירהמ1

New member
עוגת גבינה ופירורים של רות יולס../images/Emo140.gif

עוגת גבינה עם פירורים - רות יולס עוגה קלה להכנה וגם טעימה תבנית קפיצית 26 + תבנית אינגליש קייק רכיבים: לבצק: 200 גרם מרגרינה עם חלב (אני מחליפה בחמאה) 2 חלמונים 2 כפות סוכר (או 2 שקיות סוכר וניל) 2 כוסות קמח תופח למלית: 500 גרם גבינה לבנה 9% 3/4 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 1 שמנת מתוקה 2 כפות סוכר אופן הכנה: מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות) משמנים תבנית 26 + תבנית אינגליש קייק בוחשים את חומרי הבצק. שמים 3/4 בתבנית 26, והיתר בתבנית האינגליש קייק. אופים כ-20 דקות בחום בינוני עד להזהבה. הכנת המלית: מערבלים את הגבינה עם הסוכר והווניל מקציפים את השמנת עם הסוכר ומקפלים לגבינה. מסדרים את המלית על הבצק האפוי. מפוררים מעל את הבצק של תבנית האינגליש-קייק. מאחסנים במקרר 8 שעות, או למשך הלילה. מקור המתכון: "עוגות בחמש דקות" של רות יולס

נירהמ1

New member
עוגת גבינה ופירורים / קלי מגר

עוגת גבינה ופירורים - קלי מגר כפי שהביאה איילתבא ל"בישול לילדים" תבנית קפיצית 24 (אני חושבת) פלוס תבנית קטנה לפירורים עושה רושם של עוגה קלה להכנה. לבצק: 200 גרם חמאה (או מרגרינה) רכה חצי כוס סוכר 2 ביצים 1 שקית סוכר וניל קורט מלח 1 1/4 כוסות קמח תופח למלית: 1 מיכל (200 גר') גבינת שמנת בטעם טבעי חצי כוס סוכר 1 מיכל שמנת מתוקה 3 מיכלים שמנת חמוצה 15% 1 קופ' אינסטנט פודינג בטעם וניל 1 כף מיץ לימון חצי כפית קליפת לימון מגוררת (אם רוצים) (אני לא שמה קליפה א.ב.) ההכנה: 1. לחמם תנור לחום של 190 מעלות. 2. הבצק: לערבל מעט בקערת מערבל חמאה סוכר וביצים. להוסיף סוכר וניל ומלח. להוסיף את הקמח ולבחוש בכף עץ לבצק אחיד. מעבירים שני שליש מכמות הבצק לתבנית ומשטחים בעזרת האצבעות לשכבה אחידה. את שארית הבצק משטחים בתבנית קטנה נוספת ואופים את שתיהם כ-20 דקות - עד שהבצק זהוב כהה. מוציאים ומשהים לצינון. 3. המלית: לערבל בקערת המערבל גבינה וסוכר ומקציפים עד שנוצר מרקם אוורירי ואחיד. מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף לקרם מוקצף ויציב. בקערה נפרדת שמים את השמנת החמוצה, אבקת הפודינג מיץ הלימון והקליפה ומערבבים היטב בעזרת כף לעיסה אחידה ללא גושים. מאחדים עם קרם הקצפת בתנועות קיפול ויוצקים על הבצק האפוי שבתבנית הגדולה. מפוררים את שארית הבצק האפוי מהתבנית הקטנה (אני מפוררת ביד לפני כן לתוך קערית א.ב.) מעל המלית. מכסים ומאפסנים במקרר למשך לילה לפחות. מקור המתכון: קלי מגר. גליון שבועות 2002 של "שף" של "לאשה"

נירהמ1

New member
דנטל - העוגות מאוד קלות להכנה../images/Emo140.gif

למה שלא תפתיעי אותנו ותכיני אחת מהן?

דנטל

New member
סורי, זה לא יקרה בגלגול הזה

לא רואה שום סיבה לעשות משהו שאני שונאת - לבשל.

למעלה