עוגת גבינה, סתם כך

nicki3

New member
עוגת גבינה, סתם כך

את עוגת הגבינה הזאת עשיתי כבר מאות פעמים (בלי הגזמה) במשך שלושים השנים האחרונות (בלי הגזמה). היא דורשת חמש דקות עבודה (בלי הגזמה) ואין מצב שלא תצליח (בלי הגזמה) אתם מוזמנים לנסות: מערבבים: 2 מיכלי גבינה לבנה 9% (500 גרם ביחד) 3 כפות קמח תופח 5 חלמונים מקציפים: 5 חלבונים עם כוס סוכר מאחדים תערובות בקיפול. אופים שעה אחת בחום 130 מעלות. מצפים בקרם: 1 שמנת מתוקה+1 פודינג אינסטנט וניל+1 כוס חלב, מוקצפים מההתחלה ביחד. במקור יש על העוגה עוד שכבת קוקוס טחון משקית כדי שיצאו "3 שכבות לבנות" או אפשר לקשט בכל פרי עונתי או משומר. אבל באמת באמת, לאוהבי עוגות גבינה נטו....הטעם הבסיסי בלי כל תוספת הוא הכי מושלם.

נירהמ1

New member
עוגה מאוד קלה וטעימה../images/Emo140.gif ושאלה

את אופה כבר 30 שנה? הייתי בטוחה שאת צעירונת (כמו יפעתוש למשל).
ועוד דבר, מתנצלת שלא הצלחתי לענות למסר שלך. שלחתי חמש-שש פעמים ובכל פעם קיבלתי הודעת "ארור".

nicki3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo13.gifחחחחחחח נירה....

כשיפעת תגדל עוד קצת.....היא תגיע למחצית גילי....אבל תודי שאין עליה! בקשר למסר. בין כל הנסיונות שלך אחד בכל זאת הסתנן והגיע אלי כבר אתמול בלילה (עניתי עליו) את מתכוונת למסר חדש שלא הגיע? שיהיה יום טעים ללא ארור!

נירהמ1

New member
אז ככה - אם את אומרת ש"כשיפעתוש

תגדל קצת היא תגיע למחצית גילי...", זה אומרת שאת מתקרבת לגיל שלי ושל פירגה, וזה דווקא מוצא חן בעיני.
פירגה - שמעת? אנחנו כבר לא במיעוט.
והתכוונתי למסר של אתמול בלילה.

pirge

New member
נירוש, ../images/Emo25.gif במשפחה יש מכל ה

גילאים. אנחנו המבוגרות של השבט החלבי
. לא טוב להיות במיעוט. כיפק למצטרפת. ובוודאי שמוצא חן בעיני. מאד אפילו.
לכל הפורום המקסים שלנו.

nicki3

New member
אז.....

מכיוון שחשפת את גילך ב"מבחן" אנחנו באותו שנתון ואת גדולה ממני רק בארבעה חודשים, מקסימום. אני מבקשת שאף אחד לא ידע מזה.....רק בינינו....

yifatushc

New member
תודה על המתכון! נשמעת משו-משו../images/Emo59.gif

בהחלט ינוסה.
(אמא שלי חובבת עוגות גבינה קלאסיות שכאלה... אולי אפתיע אותה ביום ההולדת שיחול בקרוב). אשמח להכניס למאמרינו (אם תסכימי...
). יפעת

nicki3

New member
מזל טוב ../images/Emo39.gif

מזל טוב לאמא, מזל טוב גם לך, ואשמח אם תוסיפי את המתכון. למה שלא כולם יהנו?

satr

New member
עוגת גבינה היא אחת העוגות האהובות

עלי , אחרי השוקולד כמובן ורד תודה על המתכון נראה טעיםםםםםם

נירהמ1

New member
ורד - אני עוד לא החלטתי איזו אני

אוהבת יותר. בדרך כלל בסוף אני מחליטה על גבינה. מוכנה לוותר על ארוחה בשבילה. אין כמו עוגת גבינה.

pirge

New member
בהחלט אנסה. נראה קל וטעים. רק שאלה

לאיזה תבנית היא מתאימה? נראה לי 24 קפיצית עגולה? או אולי 26? תודה מראש.

nicki3

New member
תבנית 26, קפיצית, פיירקס, חד פעמית

מה שתרצי, זאת עוגה סתגלנית...

pirge

New member
דווקא המקור עם הקוקוס כשכבה

שלישית, נראה לי
. סתםםםםם. אוהבת קוקוס. אולי אשים את הקוקוס כשכבה שניה מעל לגבינה ורק מעליו את הקרם. נראה לכם?

yifatushc

New member
../images/Emo45.gif נראה לי מצוין

אפשר לנסות פעם כך ופעם כך ולראות איך יוצא. הקוקוס באמצע דווקא נשמע לי מעולה... ואז זו יוצאת עוגת גבינה עם עוד "הפתעה" באמצע.
יפעת

pirge

New member
נכון יפעת, וגם ראיתי לא מזמן בין

המחברות שלי עוגת גבינה עם קוקוס. אם אני לא טועה, הבסיס היה קוקוס ומעל הגבינה האפויה. הולכת לחפש.

nicki3

New member
גם עם הקוקוס זה יוצא מצויין, אבל

אם תשימי פירורי קוקוס בתור שכבה שניה, נראה לי שיהיה קשה למרוח מעליהם את הקרם בלי שיזוזו מהמקום. אם תנסי תשתיפי אותנו בתוצאות....

למעלה