עוגת גבינה חמה של בתי מלון

עוגת גבינה חמה של בתי מלון

עוגת גבינה חמה של בתי מלון עם כמה שינויים קלים (שלי) 1מדינת ישראל בסוגריים החומרים: קילו ורבע גבינת סקי 150 גרם אבקת סוכר 100 גרם קונפלור 2 כפות פודינג וניל אינסטנט - (שקית שלימה) 6 ביצים - (הפרדתי את הביצים והקצפתי את החלבונים) 1/4 כוס חלב מעט קליפת תפוז מגוררת מעט קליפת לימון מגוררת 10 טיפות תמצית וניל ההכנה: (אני הפרדתי את הביצים והקצפתי את החלבונים ורק אחר"כ הוספתי את שאר החומרים בהדרגה ותוך קיפול) מערבבים את כל החומרים רבע שעה. יוצקים לתבנית גדולה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 145 מעלות, במשך 35 דקות. מגישים חם אופן הכנה: ההכנה: מערבבים את כל החומרים רבע שעה. יוצקים לתבנית גדולה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 145 מעלות, במשך 35 דקות. מגישים חם הערות: מקור המתכון: שף אבי שטייניץ
 
והעוגה פחות ריבוע שבסוף.........../images/Emo8.gif

נגמר בשניה
 

MAORBIKE26

New member
המאפינס עוגת גבינה שלי הצליח

פשוט מאוד שמתי קילו גבינה לבנה וזה יצא משהו משהו
 

מיכל63

New member
../images/Emo124.gifמאור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יופי שהצליח לך
אבל גם אני רוצה להכין
תגלה לי מהר מה עשית ואיך
 

MAORBIKE26

New member
../images/Emo8.gif הנה בשבילך המתכון

1 ק"ג גבינה לבנה 5 או 9 % 3 ביצים 1 כוס סוכר 2 כוסות קמח תופח או רגיל עם אבקת אפייה 1 סוכר וניל (שקית) ו ח"ב חמאה מומסת \ כוס שמן לערבב את החומרים היבשים בקערה ולהקציף את החלבונים עם הסוכר לשים את הגבינה ולערבב הכל ולשים בתבנית שקעים ולאפות כ 15-20 דקות (טיפ : אחרי שזה מתקרר לגמרי לשמור במקרר בתוך קופסא ולחמם במיקרוגל כשרוצים)
 
למעלה