פעם ראשונה אצלכם וכבר אני יכולה לעזור
לתבנית קפיצית בקוטר 26 לבסיס 1.5 כוסות פירורי עוגיות שוקולד 6 כפות חמאה מומסת לקרם שוקולד לבן: 120 ג` שוקולד לבן קצוץ 1 כף חמאה 3/4 כוס שמנת להקצפה לשכבת הגבינה 3 גביעי נפוליון (גבינת שמנת) טבעי 1/4 1 כוסות סוכר 3 ביצים 2 כפיות תמצית וניל לרוטב שוקולד חם 100 ג` שוקולד מריר 1/2 מכל שמנת מתוקה להקצפה 100 ג` חמאה 100 ג` סוכר הבסיס מערבבים פירורי עוגיות עם חמאה ומרפדים בהם את תחתית התבנית. מצננים במקפיא. קרם השוקולד שמים את השוקולד והחמאה בקערה, יוצקים עליהם שמנת מתוקה רותחת, מערבבים לתערובת חלקה. שכבת הגבינה מקציפים את הגבינה במיקסר במהירות איטית עד שהגבינה חלקה, מוסיפים את הסוכר ומערבלים במהירות בינונית. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד, את הווניל ואז את קרם השוקולד הלבן. יוצקים את התערובת לתבנית. עוטפים את התבנית והדפנות ביריעת אלומיניום כדי שלא ייכנסו מים. מניחים את התבנית בתבנית אחרת עם מים חמים. אופים כשעה וחצי בתנור שחומם מראש לחום די נמוך (150 מעלות) עד שהעוגה מתייצבת. מצננים 24 שעות. רוטב השוקולד מביאים לרתיחה את כל המרכיבים. מגישים את העוגה עם רוטב השוקולד.