עוגת בת מצווה

tsoff

New member
עוגת בת מצווה

הבטחתי לחברים שלי להכין עוגה לבת המצוה של ביתם. משהיגיע המועד שאלתי את הילדה מה היא אוהבת? תחביב אולי צבעים? היא לא ממש שיתפה פעולה (אולי מביישנות או משהו אחר) בכל אופן הצלחתי לחלץ ממנה עוגת לב, ושהצבעים שהיא אוהבת סגול ורוד ותכלת בהירים. דוקא הרעיונות מהגלריות שלנו היו משגעים ונורא רציתי להכין את העוגה הצבעונית בגלריה הכללית בכל אופן הנה העוגה שיצאה בסוף. הילדה והוריה היו מ א ו ש ר ים , לא הפסיקו להודות לי, אני חושבת שהם לא ידעו מה מחכה להם לפני ולכן הופתעו מאוד לטובה זה לקח לי משהו כמו 3שעות מבינה את הדורשים 250 שח לעוגה. היה כייף כייף כייף ומחכה לי עוד הזמנה לשבוע הבא.

tsoff

New member
העוגה מהצד

זו פעם ראשונה שאפיתי עוגה שמקציפים את החלבונים מנפרד, ווואלה יצאה גבוהה...

tsoff

New member
בארוע שביער

הוספתי את הלבבות החיצוניים. וזה היה נהדר, הילדים חיכו לרגע שהירשו להם לקטוף את הכוכבים הלבבות והעוגה חוסלה סופית בדקות

tsoff

New member
ועכשיו בקשה

בת המצוה של השבוע הבא חובבת ריקודים סלונים חשבתי לצייר לה זוג רוקד האם אתן מכירות ציור שיתאים? אני חוששת להסתבך עם פיסול. תודה

MP826

New member
עוגה מקסימה ../images/Emo77.gif

באיזה עוגה השתמשת שאותה ציפית בבצק הסוכר?

tsoff

New member
עוגת שוקולד

התחתונה כזו עם 6 ביצים מופרדות מוקצפות וכזה מהספר של "עוגות לכל עת" והלבבות מעל נאפו בתוך תבניות נייר בצורת לב מהמתכון שבו בוחשים את כל החומרים בתבנית עם מזלג מהספר "עוגות ב5 דק"

tsoff

New member
תודה לכולן ... זהו יש תמונות בגלריה

הכנסתי תמונות לגלריה על שמי. תודה טל

למעלה