עוגת בריכת כדורים

Mרוצה

New member
עוגת בריכת כדורים

שעשיתי יחד עם חברה אתמול בלילה על פי תמונה שהביאה לי. כרגע היא כבר בדרך לגן ליומולדת של בנה. בגלל לחץ הזמן הגלילים מסביב לבריכה לא יצאו מי-יודע-מה, אבל אני די מרוצה מהראש של הדמות.

מקסים!!!

האם הכדורים הם סוכריות או מסטיקים? כי אם הם RFM, אז איך הם יצאו כ"כ מבריקים? העוגה באמת מדליקה.

Mרוצה

New member
הכדורים הם מסטיקים

העוגה בכלל לא מצופה מלמעלה. הנחנו את המסטיקים על סירופ השוקולד שעל העוגה.

ושאלה לגבי הגלילים מסביב

מאד הזדהיתי עם ההערה שלך לגבי הגלילים מסביב לעוגה (שלא יצאו כ"כ טוב). גם אני נאבקת איתם, וחייבת להודות שקשה לי מאד ליצור אותם בעובי אחיד לכל האורך. האם זה רק עניין של אימון (וכשרון) או שיש איזה טיפ בנושא? אשמח לשמוע.

lala g

New member
אני למדתי בסדנא אצל גילגולית

עם המכשיר שמחליקים את העוגה, כמו שפכטל, לגלגל עם זה ויצא לי גליל יפה שהתלהבתי מאוד, גילגלתי נחש ואחר כך התחלתי עם המכשיר הזה לגלגל מקווה שהבנת....

איזה מכשיר זה?

גם אני עשיתי סדנא אצל גילגולית, ולצערי אני לא זוכרת כזה מכשיר. האם יש לך (או למישהי אחרת) תמונה במקרה? או אולי תוכלי להסביר לי קצת יותר איך נראה המכשיר? בכל מקרה, תודה על התשובה.

lala g

New member
אין לי תמונה של זה כי אני בעבודה

נכון שמעבירים את הבצק סוכר על העוגה ואחר כך מחליקים אותה זה ריבוע לבן עם ידית מלמעלה

lala g

New member
במר קייק אני לא מוצאת באתר

אולי טל או גילגולית יודעות את השם, זה היה בכל הסדנאות שעשיתי

t a l talim

New member
זה זה..

קוראים לו "מחליק" או "מגהץ"- באנגלית קוראים לו SMOOTHER (נראה לי שיש פה טעות כתיב, אבל זה השם בכל מקרה)

למעלה